Regjerende Ås-kommunemester jager revansje

Christian Arstad tapte Norgesfinalen heads up i Tallinn under sesong 2 av Kommunepoker. I kveld jager den regjerende Ås-kommunemester en ny sjanse i Kommunepoker. 

Uke 2 av Norges største pokerturnering starter med å rulle ut onlineduken i Ås og Krødsherad i kveld klokken 20.00. For lave 10 euro er du med å kjemper om en plass i fylkesfinalen for Nye Viken. For å innta det feltet må du enten bli Kommunemester i Ås eller Krødsherad.

I Ås er regjerende kommunemester Christian Arstad meget klar for å forsvarer tittelen. 31-åringen vant i sesong 2 fylkesfinalen i Akershus mot de 21 andre lokale Kommunemesterne, og spilte seg dermed til Norgesfinalen i Tallinn.

Der tapte han heads up mot Andreas Stamnestrø fra Trøndelag.

-Jeg er veldig klar for å forsøke å forsvare tittelen i Ås. Selvsagt holder jeg et ekstra øye på Dimitrij Bekker. Vi har knivet de tidligere sesongene, og denne runden blir neppe noe annerledes. Jeg hadde en veldig flott tur til Tallinn, og jeg gleder meg til ny tur i mai. Uavhengig om jeg kvalifiserer via den nye sesongen med Kommuepoker. Jeg må være fornøyd med spillet i finalen også. Selv om det bare holdt til 2. plass. Selvsagt var det noe skuffende også. Vinneren spilte bra og hadde mye gode kort. Jeg går i alle fall definitivt for å vinne i kveld igjen, sier regjerende Ås-mester Christian Arstad.

Regjerende Ås-kommunemester

Christian Arstad toppet under sesong 2 det 8 spiller tunge feltet i Ås. Trolig blir det tøffere kamp om tittelen i kveld. 31-åringen med bostedsadresse i Oslo, har nemlig også tatt på seg rollen som ambassadør for hjemkommunen. Det betyr blant annet å gjøre et forsøk på å samle flest mulig spillere til kamp om kommunemester-tittelen.

Noe som også kan gi et Wild card. Om Ås blir blant de syv største turneringene i årets sesong, får kommunen spille en ekstra turnering med plass i Norgesfinalen som premie.

Wild card-oversikten: Bakveien til Tallinn

– Jeg har veldig tro på Kommunepoker-konseptet. Det gir et litt ambivalent forhold til å rekruttere nye spillere. Siden det da blir vanskeligere å vinne selv, men jeg liker hvordan Kommunepoker gir mulighetene til alle type spillere å vinne en slik flott reise til Tallinn i regi av Coolbet, avslutter regjerende Ås-mester Christian Arstad.
I kveld klokken 20.00 er også en historisk Kommunemester-tittel i Krødsherad i spill. Det har ikke blitt spilt om den lokale pokertronen i Buskerud-kommunen under de to første sesongene. Det må som kjent være minst 3 spillere registrert ved oppstart for å sette i gang dealer.
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *