Anders fintet seg til Tallinn

Anders Rørvik slo ut gamle skole- og lagkompiser, da han kammet hjem kommunemestertittelen i Våler. Den gav samtidig en Tallinn-reise og plass i Norgesfinalen.

Det har aldri vært lettere å spille seg fram til Norgesfinalen av sesong 5 i Kommunepoker, der reise og opphold er dekket. Denne spilles i Tallinn 29. september. For et innkjøp på €10 kan du både bli kommunemester, og samtidig kvalifisere deg for Norgesfinalen.

Alt du trenger for å spille Kommunepoker er en spillekonto hos Coolbet.

Første kommunemester og finalist ble Anders Rørvik, da han toppet feltet på 15 spillere i Våler onsdag. I det slagne felt lå flere gamle bekjente for den utflyttende Våler-mannen. Noe som krydrer seieren litt i tillegg til at Tallinn-reisen kan bookes.

-Bortsett fra en periode i starten hvor jeg var litt under average, lå stacken over snittet i turneringen. Med seks-syv spillere igjen og utover var jeg chipleader flere ganger. Jeg føler det fløt bra hele veien, og var vel egentlig aldri ordentlig at risk med stacken. Jeg kjenner en del av de i startfeltet. Både fra barne-og ungdomsskole samt fotball i Vansjø/Svinnda. Noe som gjør det ekstra gøy å spille. Jeg dro vel ut 3 spillere, så måtte sjekke i lobbyen på et tidspunkt der om det var bounty i turerningen, starter Anders Rørvik.

Les mer: Reidar spikret Tallinn-finalen

Kommunemester klar for Tallinn

Det nye i sesong 5 er at Kommunepoker spilles uten fylkesfinaler. I stedet sendes alle kommunemesterne fra alle kommunene med minimum 10 deltakere til live-finale i Tallinn 29. september – 2. oktober.

Anders Rørvik har sikret seg den eksklusive retten til å titulere seg Vålers beste pokerspiller i 2022, og småbarnsfaren skal til Tallinn å spille Norgesfinalen.

-Det føles veldig bra å kunne titulere seg Vålers beste pokerspiller, men hadde samtlige Vålersokninger stilt til start hadde det blitt vanskeligere, Jeg vet det er mange gode pokerspillere med tilhørighet til Våler som ikke var med her. Det er veldig gøy å vinne tur til Tallinn og sete til Norgesfinalen! Egentlig en stund siden jeg hadde spilt poker nå, så får vel steppe opp treningen litt frem mot Tallinn, fortsetter Rørvik.

Som i følge lokale fotballkjennere var en ballelegant av høy klasse. Nå har han gjort Oslo-boer av seg med samboer og en liten sønn. Teknisk er han tydeligvis også ved pokerbordet.

– Jeg har lang fartstid som spiller på Vansjø/Svinndal. Helt fra 6-års alder faktisk, så det har vært en drøm de seneste årene å kunne gjøre comeback for V/S. Cupfinalen 2027, smiler Rørvik, før han utfyller pokerskills-temaet:

-Jeg har deltatt én gang tidligere i Kommunepoker. Da ble jeg dratt ut av Christian Warhuus Andreassen som vant i Våler det året – habil pokerspiller, fullfører 38-åringen.

Les mer: Disse er klare for Norgesfinalen i Tallinn

Slik spiller du Kommunepoker

For å spille en Kommunepoker-turnering, må du oppfylle et av følgende kriterier.

  • Man har bostedsadresse der (nåtid ikke tidligere)
  • Man jobber eller studerer i kommunen (nåtid ikke tidligere)
  • Man er oppvokst i kommunen. Om man flyttet mye rundt i oppveksten så velg den kommunen du har et kontaktnett du ønsker å utfordre (oppvokst, ikke kommunen fødestua lå i)
  • Man er aktiv medlem av idrettslag der. (støttemedlemskap teller ikke)

Du kan maksimalt spille fire turneringer i en sesong, og kun bli kommunemester i en kommune.

Sesong 5 av Kommunepoker går inn i turneringsdag 3 fredag 7. januar, og vi skal hele Norge rundt. Til alle 356 kommuner. Følg med på spilleprogrammet, sosiale media eller kommunepoker, så fanger du opp nødvendig informasjon.

-I år var det en tagg på Facebook av Mikael Mellqvist, og litt kommentarskrøning med Petter Thon og Unum-brødrene, som forøvrig er Vålers svar på Brian og Michael Laudrup, som fikk meg til å bli med. And it paid off, avslutter kommunemester og finalist Anders Rørvik.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *