Stian Jacobsen ble Lillesand-kommunemester

,

Stian Jacobsen gjorde som under sesong 1 av Kommunepoker. Den regjerende mester er på nytt Lillesand-kommunemester. 

Jacobsen ble Lillesand-kommunemester allerede under sesong 1. Da Kommunepoker rullet ut online-filten på nytt til sesong 2, kammet den regjerende mester tittelen på nytt hjem.

I det lille feltet på 5 spillere samlet Jacobsen all chips foran seg på bordet. Nå ser han fram til fylkesfinalen søndag 17.mars.

– Det var veldig gøy å vinne i Lillesand igjen. Vi var ikke så mange i år heller, men det var noen kamerater som ville revansjere seg. Det var godt å vise dem hvem som fortsatt er best.  Jeg gjorde det ikke spesielt bra i fylkesfinalen i fjor så jeg håper å vinne der i år, sier Jacobsen.

Les mer: Bilal ble Grimstad-kommunemester

Lillesand-kommunemester

Den doble Lillesand-kommunemester går inn i fylkesfinalen søndag kveld. Der er totalt 7 spillere samlet rundt online-filten i kampen om den gjeve fylkesmestertittelen i Aust Agder. Det synlige beviset på den bragden er en pokal. I tillegg venter Norgesfinalen i Tallinn i oktober, der det skal spilles live om å kåre Norges beste pokerspiller.

– Lillesand-turneringen startet ganske rolig før det plutselig gikk et ras av spillere ut. Vi satt heads up ganske lenge, men jeg trakk det lengste strået til slutt. Jeg spiller mest med kamerater og et par ganger på lokale klubber. Jeg har enda ikke spilt noen ordentlige store turneringer, så det hadde vært veldig gøy å gå hele veien her, avslutter Lillesand-kommunemester Stian Jacobsen.

Aust-Agder er det fjerde fylket som skal kåre sin deltaker til Norgesfinalen.

Samtidig starter Kommunepoker på et nytt fylke søndag. Da er det første halvdel av Telemark som får sjansen til å spille om kommunemester-titlene i Kragerø, Nome, Drangedal, Fyresdal, Bamble, Bø, Hjartdal, Kvitseid og Nissedal.

Les mer: Kai Gimre er Arendal-kommunemester

Samarbeid med Vi Menn

Nytt av året er også at Coolbet i samarbeid med Vi Menn Poker adder et medlemskap i Vi Menn Poker Premium til de første 200 kommunevinnerne. Et medlemskap i premiumløsningen til Vi Menn Poker gir muligheten til å være med på eksklusive tilbud, rabatter og konkurranser, man får pokernyheter rett i postkassa, og ikke minst får man være med på Vi Menns Pokergalla, Gullhånda-utdeling og gallaturnering i februar/mars neste år.

Les mer: Bygland-kommunemesteren er Jan Tore Leifsen

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *