Hvem blir de siste kommunemestere i Troms og Finnmark?

Denne uken spilles først de 7 siste kommunene i Troms og Finnmark om den lokale pokertronen. Før kommunemesterne skal inn i fylkesfinalen, og spille om et pokereventyr til Norgesfinalen i Tallinn.

Lavterskel-suksessen Kommunepoker startet sesong 4 i vårt nordligste fylke tirsdag 5. januar, der onlinefilten rulles ut i arrangøren Coolbets pokerklient frem til 5. februar. Fram til da har alle kommuner i Troms og Finnmark sjansen til å spille Kommunepoker. I potten ligger selvsagt prestisje, heder og ære. I tillegg til pengepremier, tittel og en plass i fylkesfinalen.

Du kan spille Kommunepoker i den kommunen du bor, jobber, er født og oppvokst eller der du er aktivt medlem av det lokale idrettslaget som spiller eller trener.

Fylkesmesteren i Troms og Finnmark sendes til Norgesfinalen i Tallinn.

I Viken ble Anders Smestad fylkesmester, og er den første deltaker klar for Norgesfinalen i Tallinn. Dit har han foreløpig fått følge av fylkesmesterne Robin Fanum og Johnny Svensli, som kammet hjem tittel og finalebillett i henholdsvis Trøndelag og Møre og Romsdal.

11 fylkesmestere og 7 wild card-vinnere møtes rundt filten i den estiske hovedstad i 2021 for å spille om tittelen Norges beste pokerspiller. Reise og opphold er betalt av arrangøren Coolbet, og i Norgesfinalen kjempes det om fete premier og tittelen Norges beste pokerspiller.

Her kan du bli kommunemester denne uka

Reisen gjennom Troms og Finnmark startet med at disse 5 kommunemestere ble kåret, som alle er klare for fylkesfinalen 8. februar.

Der fikk de følge av disse 4 uka etter

Før disse 5 sendte det foreløpige finalefeltet opp i 14 deltakere

Ytterligere fem kan se frem til fylkesfinalen søndag 8.februar med en fersk kommunemester-tittel i beltet.

Nå kan du bli kommunemester i følgende 7 siste kommuner av Troms og Finnmark denne uka:

Mandag 1.februar spiller Nordkapp og Lyngen om kommunemester-tittelen. Bjørn Tore Walsø Hansen ble fylkesmester under sesong 3 av Kommunepoker. Etter å ha først vunnet den lokale pokertronen i Nordkapp. Der Ruben Alseth(bildet) ble kommunemester under sesong 2. Lyngen så Bård Garfjell bli kommunemester sist sesong.

Klokka 20.00 tirsdag 2.februar er det Hammerfest og Lebesby sin tur. Marius Johansen er regjernde pokerchampion i Hammerfest, mens Lebesby fortsatt ikke har fått kåret en kommunemester i poker under de tre første sesongene av Kommunepoker.

Onsdag 3. februar spiller Kvæfjord og Senja. Regjerende kommunemester i sistnevnte kommune er Andreas Odin Urheim Rimpi, mens Svein-Ove Bartlett er regjerende champion i Kvæfjord.

Fredag 5. februar får Sørreisa æren av å spille siste kommunepoker-turnering i Troms og Finnmark. En tittel som er historisk å fange i seg selv, da ingen har blitt kommunemester i Sørreisa under noen av de tre første sesongene til Norges største pokerturnering.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *