Kommunemester Thomas Leirgulen klar for Norgesfinalen

Thomas Leirgulen toppet Kommunepoker-feltet i Bremanger, og kvalifiserte seg samtidig direkte for Norgesfinalen i Tallinn. Der kommunemesterne får reise og opphold betalt av arrangøren. Du kan slå følge om du spiller din turnering.

Det har aldri vært lettere å spille seg fram til Norgesfinalen av sesong 5 i Kommunepoker, der reise og opphold er dekket. Denne spilles i Tallinn 29. september. For et innkjøp på €10 kan du både bli kommunemester, og samtidig kvalifisere deg for Norgesfinalen.

Kommunepoker har rullet inn i Vestland som fylke nummer 8, der vi skal sende alle kommunemestere i turneringer med minst 10 deltakere i direkte til den estiske hovedstad.

Hittill har totalt 125 vinnere fra Viken, Trøndelag, Møre og Romsdal, Troms og Finnmark, Nordland, Rogaland, Vestfold og Telemark samt Vestland kvalifisert seg direkte til å spille om tittelen Norges beste pokerspiller i Tallinn.

Bremanger samlet akkurat 10 spillere ved onlinefilten, og dermed toppet premiepotten seg med en billett til Norgesfinalen i Tallinn. Det satte en ekstra nervepirrende piff på det hele for kommunemester Thomas Leirgulen. Som så klink ut, for å frykte å miste det helt, før 29-åringen samlet seg til vinnerstøtet.

-Rundt halvparten av spillerne var bekjente av meg. Noen gikk under autonavn, så det tok litt tid før jeg dro kjensel på spillestilen. Jeg var heldig tidlig i spillet og traff godt på gode kort, der jeg dro ut fire-fem i løpet av en times tid. Jeg hadde på et tidspunkt en stack som var x5 mot 2. plassen, men mot slutten stod hovmod for fall. Nesten! Hodet var ikke lenger taktisk og kaldt, men spontant og engasjert, hadde jeg tatt seieren på forskudd? Motstanderen som endte på 2. plass hadde definitivt en vanskelig spillestil. Det var nesten umulig å forutse noe i kampens hete. Heldigvis klarte jeg å hente inn roen og traff godt på et par hender og klamret meg til gullet! I år var det min tur, slår kommunemester Thomas Leirgulen fast.

Les mer: Norgesmester Stian Rasmussen kommunemester i Alver

Går for seier i Tallinn

Det nye i sesong 5 er at Kommunepoker spilles uten fylkesfinaler. I stedet sendes alle kommunemesterne fra alle kommunene med minimum 10 deltakere til live-finale i Tallinn 29. september – 2. oktober.

En kommunemester henger høyt i Bremanger. Spesielt for en som spiller i alle lokale lag, og har hatt pokerspillet som hobby de siste 11-12 årene

-I det lille pokermiljøet vi har i kommunen er det selvsagt tøft å kunne henvise til denne seieren i uendelig fremtid. Blir bra å få henge opp diplomet på furtebua, sier Leirgulen

Som går for gull også i Norgesfinalen.

Les mer: Jan Terje Dahle Drangedal-kommunemester til Tallinn

-Det blir uendelig kult. Hvem har vell ikke lyst å spille norgesfinale? Jeg er stolt av å kunne presentere pokermiljøet i Bremanger Kommune, og håper å få til turen dit sammen med andre lokale spillere. Seier i hovedturneringen er eneste kravet nå. Alt annet er uaktuelt, fortsetter finalist Thomas Leirgulen.

Les mer: Disse er klare for Norgesfinalen i Tallinn

Slik spiller du Kommunepoker

For å spille en Kommunepoker-turnering, må du oppfylle et av følgende kriterier.

  • Man har bostedsadresse der (nåtid ikke tidligere)
  • Man jobber eller studerer i kommunen (nåtid ikke tidligere)
  • Man er oppvokst i kommunen. Om man flyttet mye rundt i oppveksten så velg den kommunen du har et kontaktnett du ønsker å utfordre (oppvokst, ikke kommunen fødestua lå i)
  • Man er aktiv medlem av idrettslag der. (støttemedlemskap teller ikke)

Du kan maksimalt spille fire turneringer i en sesong, og kun bli kommunemester i en kommune.

Les mer: Kenneth Oen ser mot Tallinn igjen som Øygarden-kommunemester

Sesong 5 av Kommunepoker er inne sitt åttende fylke, og vi skal hele Norge rundt. Til alle 356 kommuner. Følg med på spilleprogrammet, sosiale media eller kommunepoker, så fanger du opp nødvendig informasjon.

-Et søskenbarn av meg var ambassadør og oppfordret oss til å bli med. Da var ikke jeg vanskelig å overtale for å si det mildt, avslutter Bremangers kommunemester Thomas Leirgulen.

Les mer:Dobbel Porsgrunn-kommunemester klar for Norgesfinalen i Tallinn

Du kan også få gratisbillett til din kommunepokerturnering ved å følge oss på twitter eller andre sosiale media.

Les mer: Nybegynnerflaks stod til kommunemestertittel i Tinn

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *