To rutinerte kommunemestere i Frogn og Nesodden

,

Rolf Woods og Petter Johnsen ble kommunemestere i henholdsvis Frogn og på Nesodden. Kommunepoker fikk en prat med en glad Rolf Woods (54) etter triumfen i Frogn.

Er vel ikke helt uventet at du tok Frogn? Var du i trøbbel noengang?
– Man vet aldri i slike turneringer, men etter at Dimitrij og John hadde vunnet hendholdsvis Ås og Ski følte jeg at jeg måtte ta frem A-gamet mitt. Jeg kom litt tungt ut, men fikk en fin dobling da jeg hadde spilt om på knappen med K6 i hjerter og jeg floppet flush. Da motstander fikk tress i knekter på turn endte vi all-in. Når vi var 4 igjen valgte jeg å pushe med A-9 mot tidlig raise og syn. Motstanderen synte med JJ, og jeg var griseheldig som fikk ett ess på turn. Så litt senere vant jeg en stor pot når jeg fikk samme person til å henge seg selv med 1010. Jeg hadde da AA. Jeg var nokså grov chipleader når vi var 2 igjen og vi endte allin med mitt toppar mot hans flushdrag.

Hva tenker du om Kommunepoker?
– Jeg elsker sånne konsepter, og det virker jo bare som det øker i snakkis rundt omkring. Selv om NM-tittel er noe jeg ønsker i poker, så er det humor med litt bragging rights. Kommunemester i Frogn 2018 høres jo fint ut det. Det at det kulimeres i en fylkesfinale og så livefinale i Tallinn er helt overlegent

Tanken med Kommunepoker er at det skal være for både proffer, nybegynnere og de som ikke spiller litt. Altså alle. Merkes det?
– Det var noen jeg merket på at ikke hadde spilt så mye før, og i de situasjonene var jeg litt mer aggresiv. Og man legger fort merke til de som spiller mye, selv om man ikke vet hvem som er bak nickene.

Hvilke tanker har du om fylkesfinalen?
– Siden det «bare» er 22 kommuner i Akershus, så blir vel det rimelig enkel affære. Blir litt som verdensmesterskapet i poker var for noen år siden. Man kvalifiserte seg til finalebordet som gikk noen måneder senere. Så nå blir det god tid til å legge en strategi for hvordan jeg skal spille mot de andre 😉

En av kveldens andre spenningsmomenter var om pokerinteressen er størst i Frogn eller Nesodden kommune. Akkurat den duellen vant Nesodden. Der ble Petter Johnsen (50) vinner etter en turnering som varte over to timer.


– Morsom turnering. Jeg var litt utsatt et par ganger,flippen satt så da var det i boks, sier en glad vinner fra Nesodden og legger til:
– Morsomt konsept.Skaper jo litt blest om coolbet og.

Nå venter fylkesfinale på Petter.
-Fylkesfinale blir morsomt,har ikke de helt store forventningene siden det mange år siden jeg har spillt på nett, avslutter kommunemesteren fra Nesodden.

Torsdag er det Oppegårds tur med pokeress som Tim Klarpås, mens vi skal til Enebakk fredag – der det også finnes noen pokerkanoner.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *