Geir (49) tok tittelen i Sørum

,

Geir Johnsen er kåret kommunemester i Sørum kommune.

En strålende uke i kommunepoker er over og vi har fått ni nye kommunemestere. Geir Johnsen vant i Sørum søndag kveld. Vi tok en prat med 49-åringen etter turneringstriumfen.

– Hvordan føles det å ha tittelen kommunemester?
– Alltid godt med en tittel. Hadde vel ikke helt trua etter en slow
start.

– Hvem er kommunemesteren?
– Litt om meg selv: Første års seniorspiller, og fyller 50 i juni. Heter Geir Johnsen, bor på Hilton Kløfta, og har vel spilt poker i hele mitt voksne liv. Har tatt det litt mer seriøst de siste årene, og var i Dublin for 3 året på
rad. Kom hjem med noen fine plasseringer i sideeventene, men NM-øvelsene var det ikke særlig flyt. Spilte mye online før, men har gått mer og mer over til Live Poker. Jeg har deltatt på begge NM på Gardermoen, men ingen
store meritter der heller. Jeg er medeier i Elite Elektro på Frogner i Sørum, og jobber stort sett på hele øvre og nedre Romerike.

– Hvordan var turneringen? I trøbbel noengang?
– Jeg hadde en veldig dårlig start, men etter noen gode valg og All in med dobling ble det litt mer artig. Varierte spillet og kom til slutt Heads Up. Vi stod ganske likt, og jeg doblet meg etter to par på flop
med 8 10. Rett etterpå satt jeg motspiller all in med A9, og fikk call med K5. A9 stod hele veien.

– Hvordan ser du på muligheten i fylkesfinalen?
– Har alltid trua på og gjøre det bra, spiller mitt spill og føler jeg kan hevde meg der.

Denne uken skal Kommunepoker innom følgende kommuner.
Mandag: Lørenskog
Tirsdag: Skedsmo
Onsdag: Nittedal
Torsdag: Fet
Fredag: Rælingen
Lørdag: Gjerdrum
Søndag: Ullensaker

Så er det noen dager til i Akershus før vi beveger oss til Vestfold. Se hele oversikten og når vi kommer til din kommune her

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *