Klaus (40) vant i Fet

,

Klaus Dalen (40) er kommunemester i poker i Fet etter turneringsseier torsdag kveld. Vi fikk en prat med en glad vinner rett etter seieren.

– Hvordan er det å kunne bruke tittelen kommunemester
– Hysterisk morsomt. Føler meg som kongen av Fet. Vurderer sterkt å trykke opp t-skjorte med tittelen på.

– Hvem er kommunemesteren?
– Kjekk ung mann på 40 år. Har spilt poker i 25 år. På hobbybasis. De 5 siste åra har jeg spilt litt mere seriøs poker og deltatt i Battle of Malta 2 ganger og de 3 siste åra har jeg også vært i NM i Dublin. De store resultatene har dessverre uteblitt ennå. Beste i Malta var en 109 plass av 888 til start. Klarte å komme meg rett innenfor pengene i Dublin i fjor i main. Så da ble det en pluss tur.

– Hvordan var turneringen? Det tok ganske lang tid med tanke på antall deltagere? Så virket som bra nivå på de som deltok?
– Jeg synes den var veldig fin! Hadde en litt tung start da jeg taper 50% av stacken min med k høy flush mot hus. Men var tålmodig og bygde meg opp igjen. Ja det var bra nivå synes jeg, kjente et par der som jeg spiller med fast. Så viste at det måtte litt tid til da ikke disse spiller noe dårlig.

– Hva tenker du om fylkesfinalen og sjansene der?
– Gleder meg til den. Har nok store muligheter for å kunne nå langt der også.

Tre nye komunemestere skal kåres gjennom helgen. Programmet ser slik ut:
Fredag: Rælingen
Lørdag: Gjerdrum
Søndag: Ullensaker
Fullt program her

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *