Daniel beste pokerspiller i Eidsvoll

,

Daniel Bergli ble kronet til kommunemester i poker i Eidsvoll. 33-åringen er Lillestrøm-tilhenger og bruker mye av året til å følge med på favorittlagets bravader.  Når han ikke gjør det går det mye i fisking og naturopplevelser i drømmekommunen Eidsvoll.

Coolbets kommunesmesterskap i poker for Eidsvoll, var faktisk Bergli tett på å miste. Som fugl fønix reiste dog 33-åringen seg fra influensa. Klar til fight om en gjev tittel.
– Jeg lå faktisk med influensa hele uke, og følte ikke at formen var på topp når torsdagen kom. Førsteinntrykket var at dette ville bli vanskelig når jeg så et 22 mann stor felt. Det føles utrolig deilig å bli Eidsvoll-mester, og den kan jeg leve på frem til neste år i alle fall, ler Daniel Bergli.

God kortflyt
Han hadde et bra run med kortene underveis i turneringen.
– Jeg doblet meg ganske kjapt, og lå på topp 3 hele veien. Jeg hadde god kontroll og korta på hånda traff mesteparten av tiden. Dessverre var ikke korta i bordet like snille med meg alltid, men jeg pressa på og fikk en del kast i mot. Etter rundt 2 timer var vi 3 spillere igjen. Da kan alt skje. Jeg tenkte ikke på seier, men mer at jeg hadde 33,3 prosent sjanse til å ta hjem tittelen. Etter hvert satt vi to mann med omtrent like stor stack, og til slutt vant jeg faktisk på en all in hand der jeg hadde dame på topp, forteller Eidsvollmester i poker Daniel Bergli.

Mesteren liker Coolbets intiativ til å flytt pokeren mer lokalt for alle som er interessert i det fasinerende spillet.
– Konseptet er utrolig bra, og jeg håper interessen øker frem til neste år slik at enda flere blir med. Nå ser jeg virkelig fram til fylkesfinalen 7. oktober. Jeg skal gjøre så godt jeg kan for å vinne der, og en tur til Tallinn hadde vært skikkelig gøy, sier Bergli videre.

Drømmen om å spille en skikkelig turnering med bra premiepott har nemlig den utflytta Valdres-karen.
– Jeg spiller egentlig veldig lite poker etter at jeg flytta fra Valdres. Det har blitt gratis-NM i Oslo 5-6 ganger uten de store resultatene dessverre, men jeg har spilt gullhånda en gang med godt resultat. Dessverre blir det gjerne for kostbart for min del å spille turneringer med mye i potten, avslutter Daniel Bergli, som nå er Eidsvoll-mester.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *