Marita kommunemester i Holmestrand

,

Marita Husum Nilsen skal spille fylkesfinale i Vestfold etter å ha vunnet kommunemesterskapet i poker for Holmestrand.

Den 30 år gamle eiendomsmegleren fra Oslo har sin oppvekst i Holmestrand, og er en erfaren pokerspiller på både hobbybasis og litt mer seriøst nivå. Under kommunemesterskapet leverte Nilsen en stabil turnering, der hun til slutt gikk hele veien etter å ha hatt is i magen underveis.
– Jeg følte jeg spilte en stabil turnering og plukket sakte, men sikkert, chips fra de andre. På et punkt hadde jeg dessverre halv startstack, men tok tiden til hjelp og kom meg opp igjen. Jeg hadde en spiller på bordet som pushet all-in pre for 40 BB støtt og stadig så det gjaldt vel bare å vente på noen gode kort. Gode kort fikk jeg dessverre ikke mot han og til slutt var det personen som slo han ut, som jeg møtte heads-up, forteller Holmestrand-mesteren.

Opplært av mannen
Nilsen ble introdusert for poker da hun møtte mannen sin. I starten spilte hun ikke selv, men var ofte med som dealer. Da lærte 30-åringen spillet og fikk etter hvert et ønske om å delta selv.

– Jeg har nå spilt i flere år på hobbybasis, men har tatt det litt mer seriøst det siste halvåret. Det er ofte pokerkvelder med venner, lønningspoker med jobben og en og annen Gøteborgs-tur. Jeg spiller litt på nett. Det blir 10-15 turneringer i uka. Jeg har deltatt i NM på Gardermoen i to år og hadde min første tur til Dublin i mars. Alle som har vært i Dublin skryter uhemmet av det og nå forstår jeg hvorfor. Anbefaler alle å ta turen neste år. Jeg skulle gjerne spilt enda mer live i Norge og er fascinert over alle aspektene ved spillet, sier Nilsen.

Gøteborg neste
Nilsen skildrer seg selv som veldig sosial og trives nok aller best rundt filten med gode venner. Neste på agendaen for Nilsen er en turneringsserie i Gøteborg til sommeren, som oppvarming før det braker løs i NM i hjemfylket Vestfold.
Der skal hun spille fylkesfinale til høsten i kommunepoker.

– Det føles veldig bra å være kommunemester, og jeg gleder meg til fylkesfinalen. Jeg ser frem til å møte de andre spillerne fra Vestfold. Hvis jeg ikke vinner skal jeg hvert fall sørge for en god fight.
Jeg håper selvfølgelig at jeg får være en av de 18 som får kjempe om Norges-tittelen i Tallinn. Det er absolutt et mål nå, forteller Nilsen.

30-åringen synes Coolbets nysatsing på kommunepoker er veldig positivt.
– Dette synes jeg var utrolig moro og et konsept som bringer pokeren ut til alle kroker av Norge. Det er lavt innskudd og lav terskel for å bli med. Ekstra moro er det å spille mot venner og bekjente, og dermed kåre hvem som er den aller beste pokerspilleren. Diplomet skal selvfølgelig henges opp, runder Holmestrand-mester Marita H. Nilsen av.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *