Arild (37) vant i Volda

,

Arild aka Johnny Kjepp er kommunemester i poker i Volda.

– Turneringen var i det minste laget pga lite oppmøte dessverre. Neste gang må det bli flere med. Jeg startet solid og eskalerte aggresjonsnivå etter et par fine spots. Heldig på slutten, men sånn er det, forklarer kommunemesteren.

Nå sikter han på å hevde seg i fylkesfinalen til høsten.
– Det å være kommunemester er selvfølgelig knall, men det er jo fylkesfinalen som er gulroten. Jeg har spilt aktivt i ca åtte år og de siste årene har det blitt mer LIVE – både i Norge og i utlandet. Sjansene i fylkesfinalen er vel som de fleste andre kommunemesterne, men på en god dag kan alt skje, sier 37-åringen.

Torsdag fortsetter Kommunepoker med turneringer i Herøy, Ulstein og Hareid. Vi ønsker alle pokerfrelste i disse kommunene lykke til.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *