Peter er beste pokerspiller i Eide

,

Peter Visnes ble beste spiller da kommunemesterskapet kom til Eide mandag kveld.

19-åringen kom inn på late reg, men plukket raskt opp gode hender og fant flyten tidlig.
-Jeg plukket opp gode hender og situasjoner med en gang egentlig. Fikk en bra spot hvor jeg fikk syne ett 3-bet med 88 i posisjon i en 3 veis pot, hvor jeg floppet en åtter. Endte all in mot KK og ble da chippy, også var ikke veien så veldig vanskelig derifra da jeg bare måtte overliste 7 andre motspillere, forteller Visnes.

Faktisk var det hele over på knappe timen i Eide.
-Jeg hadde stor chippy over han eller hun jeg var HU mot og plukket opp A7o med 20 big blinds effective. Jeg pusha over en limp som jeg ikke likte helt, og fikk syn av AJo. Da turna en syver og det sto, forteller Eide-mesteren i poker 2018 som er en ivrig gjenganger hos den lokale pokerklubben i Elnesvågen ikke langt fra Molde.

-Jeg spiller veldig mye poker både live og online. Har vel spilt hver eneste turnering hos Elnesvågen pokerklubb siden de startet opp i mars 2017, hvor jeg også jobber som dealer. Så spiller jeg en del online, mest PokerStars hvor min største cash er rundt 60 tusen da jeg vant en turnering med 3000 deltagere i januar. Deltok på Gardermoen i år, og spilte PLO, deepstack og main. Møtte opp fyllesyk på main, og det var ikke akkurat noen suksessoppskrift. Spilte også PokerStars Players Championship i Barcelona i fjor sommer, sier Visnes videre.

Herlig konsept
19-åringen er godt fornøyd med å innkassere en tittel, og det nye poker-konseptet til Coolbet har han stor tro på.
-Det føles veldig godt å endelig ha en tittel. Må innrømme at feltet ikke var så veldig tøft i mitt syn, utenom Svein Olav Eidsæter som busta litt etter latereg, men det er definitivt veldig deilig å bevise at jeg er en av Eides beste pokerspillere! Jeg synes dette konseptet er noe av det beste som kunne skjedd lokalt i forhold til online spill. Om oppmøtet på turneringene her tar seg opp litt, og alle som faktisk spiller poker rundt her faktisk deltar kan det bli en stor suksess, mener Visnes som nå ser fram mot fylkesfinalen.
Om han vinner den eller ei, blir det høyst trolig en Tallinn-tur uansett for å spille poker til høsten.

-Jeg har spilt poker i 3 år, og føler meg allerede i toppen av pokerspillere i Møre og Romsdal. Må vel si at eneste spillerne jeg ikke liker å sitte på bord med er Roar Aspås og Espen Sandvik. Jeg har veldig lyst å lykkes og gjøre om pokeren til noe mer enn bare en hobby. Ellers har jeg studert kjemiprosess og begynner som prosessoperatør lærling til høsten. Det blir spennende å spille fylkesfinalen. Har vel spilt mot de aller fleste som har kvalifisert seg, så får bare håpe på at gli-guden er på min side. Jeg regner med at jeg kommer til å ta meg en tur til Tallinn uansett, om jeg kvalifiserer meg eller ikke, men det blir nok noen satelliter også, runder årets kommunemester i Eide, Peter Visnes av.

 

 

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *