Lars Erik kommunemester i Nesset

,

Lars Erik Aarstad sto til slutt igjen med alle chipsene i et kommunemesterskap med tett på 30 spillere. 32-åringen kan nå titulere seg kommunemester.

Det ble en treg start for småbarnspappaen, som måtte sjonglere familiære plikter med pokerhender.
– Turneringen startet trått, der jeg kom rett fra foreldremøte så det ble late reg. I starten hadde jeg litt lite chips, men prøvde å bygge meg rolig og kontrollert opp. Mistet litt kontrollen da det var legging av barn i tillegg. Jeg hadde en god spiller til venstre for meg, men når han klarte å bløffe seg ut av turneringen følte jeg at det ble ”walk in the park” til finalebordet. Der handlet det kun om å holde presset oppe da jeg hadde mye chips hele tiden, så det kom ikke som en overraskelse at jeg greide å dra seieren i land, forteller Nesset-mester Lars Erik Aarstad.

Som ser fram mot fylkesfinalen og liker å spille poker når tida strekker til.
– Jeg gleder meg til å spille fylkesfinale og kjempe om NM-finalepakke til Tallin. Jeg liker å spille litt poker både online og live i vår egen klubb Eidsvåg pokerklubb. Det hadde vært kjekt om det kom andre pokerspillere fra andre klubber rundt om i fylket som tok turen til oss. I mars var jeg å spilte NM i Dublin. Dette var første gang jeg deltok i NM. Fikk en meget god opplevelse selv om premiene uteble, forteller Aarstad.

Famileliv
– Nummer tre er rett rundt hjørnet. Jeg jobber i Nordsjøen, og som lærer i fagskolen på deltid. På fritiden liker jeg å spille poker, og være aktiv med i barnas aktiviteter. Stor cred til coolbet for en kjempefin turnering med et godt konsept, sier årets kommunemester i poker i Nesset

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *