Oddbjørn vant i Bygland

,

Kommunemesterskapet inntok Bygland fredag, og Oddbjørn Berg hentet med seg tittel, heder, ære og billett til fylkesfinalen.

Han har spilt poker i fire år, da det den gang startet med vennepoker. Siden da har det bygd seg opp et aktivt pokermiljø i den lille Setesdal-kommunen som grenser til Telemark.

Selve kommunemesterskapet startet tregt for han som er primus motor for turneringer og vennepoker-lag til vanlig i Bygland.
-Jeg ble egentlig fort short stack, men spilte meg sakte opp den siste halve delen av mesterskapet. Til slutt havnet jeg heads up mot den mest erfarne spilleren i kommunen, men det gikk heldigvis min vei. Jeg kjørte all in med QJ preflopp, og møtte K10. Jeg traff to damer i floppen, og han ingenting. En god følelse, sier Oddbjørn Berg.

Coolbets konsept kommunepoker har han stor sans for.
-Jeg har ikke deltatt i noen større turneringer tidligere, så jeg synes det var veldig artig å vinne et kommunemesterskap online. Konseptet har lav terskel med kun 100 kroner i innkjøp, og det gjør det bare enda artigere. Kjempespennende blir det å få prøve seg i Aust Agder-finalen, runder Oddbjørn Berg av.

1 svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *