Stian beste pokerspiller i Lillesand

,

Stian Jacobsen vant kommunemesterskapet i Lillesand tirsdag kveld.

Jacobsen startet i flytsonen, spilte siden sine hender strategisk klokt, før han satt med alle chipsa på bordet.

– Det startet veldig bra med både AK og AA i tillegg til flere pene starthender tidlig. Jeg kom meg fort opp på dobbel stack og tok det litt mer rolig etterhvert. Til slutt var vi heads up hvor jeg hadde det meste av chips før han vant en del og vi var likt. På siste hånd floppet jeg topp-par med 7-5 på hånda, mens han floppet to par med 7-6. Jeg traff straigth på river og seieren var i boks, forteller en fornøyd Lillesand-mester Stian Jocobsen.

Kommunemester-tittelen kammet han hjem i kamp med gode kamerater, og nå ser Jacobsen fram til fylkesmesterfinalen 30. september. Coolbet sitt nyskapende konsept har han mye pent å si om.

– Det var gøy å vinne over kamerater og få tittelen som kommunemester. Ellers synes jeg konseptet er veldig kult. Jeg har bare spilt et par ganger på klubb, ellers blir det litt spilling på nett og live hos kamerater. Det hadde vært moro å bli med i en stor turnering, og klart Tallinn er et slik mesterskap det hadde vært moro å få testa seg ut på, sier Lillesand-mester Stian Jacobsen.

Onsdag 16. mai kommer kommunemesterskapet til Kristiansand, før Vennesla tar over stafettpinnen etter borgertoget er vel i mål på selveste nasjonaldagen 17. mai.

 

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *