Kjetil (25) kommunemester i Vennesla

,

Kjetil Skårdal vant tittel, heder, ære og plass i fylkesfinalen, da kommunemesterskapet kom til Vennesla.

25-åringen la det lokale feltet på rygg med vinnerhånda 8-9 suited. Skårdal hadde god kontroll fra start til slutt.

-Turneringen gikk veldig bra for min del. Jeg fikk en solid stack ganske tidlig, noe som var ganske utslagsgivende. Da fikk jeg styre spillet litt i min retning og legge press på motspillere. Nå var det ikke stort oppmøte på bordet denne gangen, men jeg er fortsatt fornøyd med å utklasset dem så hardt som jeg gjorde, forteller Skårdal.

Han har akkurat tatt en bachelor i informasjonssystemer ved Universitetet i Sør-øst Norge, og omtaler seg selv som en utpreget vinnerskalle som alltid deltar for vinne. Poker har han spilt på fritida som hobby – hittil.

-Jeg har egentlig bare spilt poker på hobbybasis, live med kompiser og en del online. Jeg har aldri deltatt i noen store turneringer som NM eller annet. Kommunepokerkonseptet er utrolig kult! Jeg ble tipset av en kompis og satt meg ned foran datamaskinen med en gang! Eneste som var trist var at det var litt dårlig oppmøte. Fylkesfinalen blir kult! Det er nok første gang jeg kjemper om noe litt gjevere enn små pengesummer online, så det gleder jeg meg til! Drømmen er jo å kunne spille poker i utlandet, sier kommunemester i Vennesla Kjetil Skårdal.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *