Emil spikret kommunepoker-tittel i Hemne

,

Emil Solberg driver til daglig et byggentreprenørfirma på Kyrkjesætra. Nå kan firebarnspappaen også titulere seg som beste online pokerspiller i Hemne.

Mesterskapet i Hemne ble tidlig et tohesters-oppgjør, der Solberg jaget chipleader The god84 helt til han sikret seg stacken, tittel, heder og billett til fylkesfinalen for Trøndelag.

– Vi var to spillere som skilte oss klar av feltet tidlig, og slik ble det hele veien inn. Til slutt fikk jeg på alt md KJ mot AQ. Da kongen kom i floppen var det i orden. En helt grei følelse å vinne kommunepoker-tittelen, selv om jeg skulle ønske det var flere påmeldte. Det blir uansett moro å spille fylkesfinale. Der er selvsagt målet å vinne, sier Hemne-champion Emil Solberg.

Han synes Coolbets nyvinning Kommunepoker var en positiv opplevelse i et pokermarked der det ellers kryr av online-tilbud. Solberg spiller aktivt både lokalt og live. Han har også spilt NM i Dublin og på Gardermoen flere ganger. Kommunepoker-finalen i Tallin snakker ikke Solberg om.
– Vi får snakkes etter fylkesfinalen, sier Hemne-kommunepokervinner Emil Solberg. 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *