Bernt vant i trøderhovedstaden

,

Bernt Dolmseth vant tittel, heder og billett til fylkesmesterfinalen, da kommunepoker rullet ut onlinefilten i Trondheim søndag.

24-åringen kunne feire tittelen beste pokerspiller i Trondheim etter en knallhard fight mot ReiseRundtOgBare, som lenge hadde den klart største stacken på finalebordet. Vendepunktet kom der Dolmseth skøyv all in og fikk call av stacken som som var fire ganger så stor – og vant hånda. Brått var de to like store heads up, og nå var bilglassmontøren fra Trondheim virkelig i flytsonen.

– Turneringen startet helt ok egentlig. Jeg gikk rolig fram i starten, og lå rundt midt i feltet i forhold til antall chips helt til finalebordet. Der ble vinnerhånda var A10. Det er gøy med seier, og kommunemester-tittel. Det var også å gøy å spille Coolbets nye online-turnering, sier Trondheims-mester Bernt Dolmseth.

Dolmseth spiller for det meste live-poker, og har liten erfaring fra de store norgesmesterskapene i Dublin og Norge.

 – Det blir spennende å se hvordan det utarter seg videre i fylkesfinalen, og å kanskje komme seg til Tallin-finalen.
Jeg spiller poker 1-2 ganger i måneden, om det lar seg gjøre, og for det meste live. Jeg har ikke spilt i noe NM tidligere, annet enn Freeroll- NM i Oslo tidligere i år, avslutter kommunepoker-mester i Trondheim, Bernt Dolmseth.

 

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *