Sondre best i Skien

,

Sondre Andreassen hadde gliden da det telte som mest under kommunepoker-mesterskapet i Skien mandag.

44-åringen er en del av det meget aktive og store pokermiljøet i Telemarks-byen. Mandag hentet Andreassen hjem heder, tittel og billett til fylkesfinalen. Selve konseptet kommunepoker som er inne i sesong 1 hadde Skiens-mesteren sansen for.

– Det er alltid moro å vinne turneringer, og konseptet til Coolbet er artig. Jeg spilte mot flere kjentfolk fra miljøet i Skien, og det blir spennende å spille fylkesfinale. Et hakk nærmere, sier Skiens-mester Sondre Andreassen.

Han har ikke noen tanker om en eventuell Norgesfinale i Tallin, men Andreassen har spilt store mesterskap før. Både i Norge og i utlandet.

– Jeg spiller poker 1-2 ganger i uka, og gjerne helst live. Ellers har jeg spilt både NM i Dublin og i Norge, forteller Andreassen.

Vinnerhånda i Skien mandag ble A6 i kløver. 44-åringen tok ned flere lokale profiler fra byens spillemiljø. Interessen for pengespill generelt har alltid vært stor i Grenlandsområdet, og poker er et spill som mange i Skien har et aktivt forhold til. Medvind er undervurdert i poker, når man skreller bort ferdighetene som teller mest av alt. Men uten de viktige marginene underveis kommer man ingen vei.

– Turneringa var som turneringer flest. I berg og dalbane. Heldigvis satt jeg i glidesonen mot slutten. Da gikk det veien, avslutter kommunpokermester i Skien, Sondre Andreassen.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *