Hurum har fått sin kommunemester i poker

,

Finn-Arild Ellingstad hadde god kontroll, da 46-åringen vant tittel, heder, ære og billett til fylkesfinalen i Coolbets kommunepoker-konsept.

Opprinnelig er Ellingstad fra Nesodden, men den gifte trebarnsfaren har bodd i Hurum siden 2006. Poker spiller han helst live med kompis-gjengen, og online er det som oftest fint liten aktivitet. Helt til kommunepoker rullet ut onlinefilten i Hurum. Da ble kommunemester-tittelen kammet hjem.

-Jeg fikk en relativt god start, men forholdt meg ganske beskjedent i starten. Dette for å se litt på hvordan de andre spilte. Det var fire spillere på mitt bord og jeg slo ut de alle sammen. Etter jeg ble chipleader, så var det enkelt å legge press på de andre slik at jeg fikk «kjøpt» mange potter. Til slutt vant jeg med hus i treere. Jeg syntes dette konseptet er helt topp, og jeg kommer helt klart til å være med neste gang også, sier kommunepokermester Finn Arild Ellingstad.

Nå er det fylkesfinale for spilleren som aldri har vært med under NM. Det ligger en Tallinn-billett i potten der.

-Fylkesfinalen blir selvfølgelig mye mer spennende. Der regner jeg med at nivået er meget høyere en det som var i kommunen. Når det eventuell gjelder finaleplass i Tallinn, så ville det vært en seier å komme ditt, uansett utfallet, runder Hurum-mester Finn Arild Ellingstad av.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *