Hobbyspiller ble Stavanger-mester

Owe Egeland var bestemann rundt online-filten, da kommunepoker rullet inn i Stavanger. Nå venter fylkesfinalen på 45-åringen.

Han beskriver seg selv som en hobbyspiller.
-Jeg er en glad og sosial gutt, som har spilt poker på fritidsbasis i snart 20 år. Det blir ikke mye spilling, men når jeg først spiller blir det gjerne live-poker. Jeg liker veldig godt kombinasjonen av den sosiale delen og det psykologiske aspektet. Det å se mine motspillere er også noe jeg liker, forteller Stavanger-mester Owe Egeland.

Som gikk til topps da kommunepoker rullet ut onlinefilten i oljebyen, der heder, ære, prestisje, diplom og billett til fylkesfinalen lå i potten.
-Jeg kjente flere av spillerne fra før, og følte det var fornuftig å være tålmodig. Med litt god glid er også det meste mulig, og jeg var heldig med noen solide hender på rette tidspunktene. I tillegg fikk jeg alle flippene min vei. Til slutt vant jeg heads up med pocket 3 all inn mot A høy, sier Owe Egeland.

Stavanger-mannen synes Coolbets kommunepoker-konsept er en positiv ting, og en mestertittel er det alltid godt å smatte litt på.
-Det er alltid artig å vinne, men skulle ønske det var med flere spillere. Det er mange solide pokerspillere i kommunen, så litt synd ikke flere stilte opp. Fellesferie spiller vel litt inn. Kommunepoker-konseptet er et kjempetiltak og en veldig god måte å promotere poker på, med en lav terskel der alle kan delta, sier Egeland videre.

Nå venter fylkesfinalen for den turneringsglade 45-åringen.

-Det skal bli spennende å spille fylkesfinalen. Der er sikkert noen kjente som dukker opp. Skulle det bli Norgesfinalen i Tallinn er det bare kjempegreier. Jeg var der sist i mai under Coolbet Open, og spilte blant annet Vi Menn Open. Ellers har jeg spilt NM i Dublin for noen år siden, og har ellers deltatt på flere av Vi Menn sine turneringer de siste årene. I tillegg har jeg spilt noen andre turneringer rundt i Europa, avslutter Stavanger-mester Owe Egeland.

 

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *