Country-entusiast beste pokerspiller i Haugesund

,

Inge Harald Viestad er glad i country-musikk og poker er en lidenskapelig hobby. Den kombinasjonen ble brutt lørdag kveld, da 64-åringen ble kommunepoker-mester i Haugesund.

28 spillere utgjorde feltet som kjempet om heder, ære, tittel og billett til fylkesfinalen, da kommunepoker rullet ut onlinefilten for å kåre den beste pokerspilleren i Haugesund.

Med pokeraliaset Mexano2-4-1 kom Viestad heller svakt ut av startblokkene, men kortflyt og marginer i de viktigste pottene er alltid avgjørende i poker. I tillegg til dyktighet.
-Jeg begynte dårlig, og lå lenge blant de siste i feltet. Etter hvert fikk jeg litt bedre kort, og fikk inn noen hender med brukbare kort på hånda. Heldigvis var jeg også best i de store pottene jeg var involvert. Jeg lå veldig lenge topp4 før jeg kom inn heads up. Artig nok spilte jeg heads up mot hun som også tapte heads up i Karmøy-mesterskapet. Jeg er stolt av å vinne tittelen, men en del flaks var det nok med i bildet. Du vet jeg er aldri optimist, og tar ting som de kommer. Men dette var helt klart veldig morsomt, sier Haugesund-mester Inge Harald Viestad.

Han var tidligere svært travinteressert, og har selv eid noen travere opp gjennom åra. Det eneste som er igjen fra den tida er pokeraliaset hans. For nå er det poker og country som er to av de største interessene til 64-åringen.
-Mexano var den første travhesten vi eide på 1990-tallet, og jeg var en del av travmiljøet i en årrekke. Blant annet reiste vi fast på Jarlsberg-travet hver sommer, men de siste 15 årene har jeg vært helt ute av travsporten. Nå reiser jeg på countryfestivaler, og tidligere i år var jeg på mitt første norgesmesterskap i Dublin noen sinne. Det var en helt fantastisk opplevelse med bare hyggelige mennesker, forteller Viestad innlevende.

Som hadde på country-kanalen mens han spilte fletta av resten av Haugesund-feltet i kampen om den prestisjetunge tittelen. Han spiller ukentlig online og live-poker.
-Vi er en gjeng på 9 som samles hver fredag hjemme hos meg på god mat og poker. Så spiller jeg hver søndag online i tillegg. Det er mot flere av de samme personene, og det var flere kjente med under kommunepokermesterskapet. Poker er veldig sosialt, sier Viestad.

Som nå kan se fram mot fylkesfinalen. Han har spilt finalebord tidligere med mye på spill.
-Jeg kom på finalebordet i senior-eventen i Dublin. Der røyk jeg all inn på pocket damepar mot AK, så falt både ess og konge i bordet. Til slutt ble jeg nummer ni. Fylkesfinalen blir nok tøft, men jeg får ta det som det kommer. Jeg synes i alle fall Coolbets kommunepoker er en veldig fin turnering, og jeg håper Coolbet viderefører og utvikler det videre, sier Haugesund-champion Inge Harald Viestad.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *