Beste pokerspiller i Norges minste kommune

,

Lars Idar Waage var best, da lille Kvitsøy tok plass rundt Kommunepokers onlinefilt.

I areal snakker vi om Norges minste kommune. Øya hadde i 2017 i følge google 534 innbyggere. Nå har Rogalandskommunen også fått sin historiske første mester i poker.
-Det er gøy å være kommunemester i Norges minste kommune. Vi klarte akkurat å skrape nok folk sammen til å spille turneringen. Dersom det blir en årlig greie, vil jeg nok få større konkurranse neste år. Jeg synes dette er en god idé, men burde vært lagt til høst eller vinter. Midt i folks ferie passer dårlig, sier Kvitsøys beste pokerspiller Lars Idar Waage.

Som gjorde kort prosess og avsluttet det hele med par i ess.

-Turneringen startet nokså bra. Litt rolig start for alle, men så tapte jeg et par hender på rad og havnet langt bak de andre. Så klarte jeg å spille meg opp litt, og så kom hånden som snudde hele turneringen. Både jeg og en annen hadde straight. 7-8-9-10 lå på bordet. Han hadde 6, jeg hadde J. Da ble alt snudd opp ned. Deretter tok jeg det rolig og spilte meg jevnt oppover, forteller Waage, som nå kan se fram mot fylkesfinalen for Rogaland 30. september.

-Å spille fylkesfinale blir egentlig en bonus og mest moro. Jeg har ingen forhåpninger, selv om en finaleplass i Tallinn hadde vært gøy, sier 40-åringen videre.

Han er født og oppvokst i Kvitsøy, men som mange andre utflyttet. Den sports- og friluftsglade familiemannen bor i Stavanger. Der poker ikke er det han spiller mest.
-Jeg spiller forholdsvis lite poker. Det er årevis siden jeg spilte live, men online har jeg faktisk spilt litt i sommer. Med lekepenger. Jeg har ikke deltatt i store turneringer i Norge eller utlandet, runder Kvitsøys beste pokerspiller av.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *