Bjørnar beste pokerspiller i Vindafjord

,

Bjørnar Wannberg Skarholm børstet støv av gamle pokerferdigheter, og kammet hjem kommunepokermester-tittelen, heder, ære og billett til fylkesfinalen.

28-åringen er tilbakeflyttet Skjoldabu med kone og ei lita datter på knappe 2 måneder. Med jobb som energimontør på dagtid, og oppussingsprosjekt av hus på kveldstid, fikk Skarholm presset inn en økt med noe han tidligere har brukt mye fritid på. Pokerspilling. Da kommunepoker kom til kommunen på Haugelandet, sto det om tittelen beste pokerspiller i Vindafjord.

Den meget sportsinteresserte 28-åringen la feltet på rygg etter en litt rusten start.
-Jeg startet ganske svakt ved å gi bort en tredjedel av stacken på en av de aller første hendene. Da var det bare å jobbe seg sakte men sikkert opp igjen. For så å lede en stund til jeg doblet opp en annen spillers stack, og havnet litt bakpå igjen. Etter en stund og et par gode hender på rad, avgjorde jeg med dame-par på hånda og dame i floppen, forteller Vindafjord-mesteren Skarholm.

NM i poker har han aldri fått til å spille, selv om det lenge har vært en drøm å komme seg med i et av de to årlige mesterskapene. I stedet kan Skarholm se fram mot å kjempe om en annen tittel i mellomtiden. Fylkesmesterskapet spilles 30. september.
-Det er veldig gøy å kunne kalle seg kommunemester, og det hadde vært enda kjekkere å kunne reise til Tallin som fylkesmester. Jeg kommer nok til å se på meg selv litt som en underdog allerede i fylkesfinalen, siden det ikke var så mange med i kommunen og forholdsvis lite pokerspilling på meg den siste tiden. Jeg synest det er veldig gøy å spille poker, og med alt for mange andre hobbyer har spillingen blitt nedprioritert. Det kommer nok til å bli mer nå fremover mot fylkesfinalen, forteller Vindafjords beste pokerspiller.

Som liker Coolbets nysatsing Kommunepoker. Han tror dette mesterskapet vil få langt større oppmerksomhet i sin egen kommune neste år.
– Konseptet virker veldig bra og ikke minst er det gøyalt. Håper dette er noe som gjentas neste år, og at vi kan klare å mobilisere en del mer folk fra min kommune da. Jeg var egentlig først litt skuffet over litt lite deltakelse, men kom jo tilfeldig over dette selv bare for ett par dager siden. Jeg har ikke sett mye informasjon rundt det. Hadde jeg visst om dette før, ville jeg nok prøvd å fått med flere. Selv om det kanskje ikke hadde gått like bra for meg da, runder Vindafjord-mester Bjørnar Wannberg Skarholm.

 

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *