Kommunemester i Lund etter action i Legoland

,

Terje Salte landet kommunepoker-tittelen i Lund etter en heftig og glovarm familiedag i Legoland.

Danmark er i likhet med store deler av resten av Europa et deilig, men brennhett, ferieland om dagen. På familieferie til Billund og Legoland, fikk familiefar Terje Salte kjørt seg i fornøyelsesparken mange forlystelser. På kvelden var det å kjøle ned kroppen, og hva er da bedre enn å finne en onlineturnering der du i tillegg kan vinne tittel, heder, ære og billett til fylkesfinalen?

Terje Salte er den første kommunemesteren i hjemkommunen Lund i Sør-Rogaland.
-Det er hyggelig å bli kommunemester i Lund. Jeg skulle ønske det var adskillig flere som spilte denne turneringen, men det skjer muligens neste år. Jeg er for øyeblikket på ferie i Danmark, men rakk å få med meg dette på kvelden.  Det er kjekt at det arrangeres kommunepoker, og jeg ser frem til å spille i fylkesfinalen i slutten av september. Så får vi se om det blir Tallin som neste steg, sier Lund-champion Terje Salte.

 

Han spiller poker online fra tid til annen, og live når det passer seg ellers. Foreløpig har det ikke blitt NM-deltakelse, men tittelen i Lund kan henges opp på veggen i form av et diplom.
-Jeg startet med en heldig straight og strammet spillet noe opp utover i turneringen. Det endte til topps til slutt, sier kommunepoker-mester i Lund, Terje Salte.

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *