Lite sexy vinnerhånd gav Kommunemester-tittel

,

Christoffer Karlsen kammet hjem tittel, heder, ære og billett til fylkesfinalen, da Kommunepoker rullet ut onlinefilten i Vestvågøy.

Karlsen begynte å spille poker for et par år siden, og har allerede to Norgesmesterskap på norsk jord i beltet. Nå er han den historiske første lokale online kommunepoker-mesteren i Vestvågøy.- –Turneringen startet bra. Jeg fikk opparbeidet litt chips fra starten, så hadde god kontroll stort sett hele veien. Vinnerhanda ble J2 offsuit. Eller som en kompis av meg kaller for den mest usexy handa man kan få. Det føles bra å være kommunemester. Det kan være noe å skryte av rundt pokerbordet, sier Karlsen.

Som tror Kommunepoker-konseptet vil vokse seg enda større med mer omtale inn mot sesong 2. Fylkesfinalen 30. september mot resten av feltet med lokale Kommunepoker-vinnere i Troms ser han fram mot.

– Konseptet funker greit, men litt lite deltagelse på turneringen. Hadde dette vært litt mer omtalt, kunne det kanskje vært flere deltakere med. Det blir veldig spennende å møte de andre kommunevinnerne, og jeg regner med tøff konkurranse fra alle sammen. Det hadde vært kjempekult med en reise til Tallinn. Der har jeg aldri vært å spilt, sier 28-åringen, som er nyslått pokermester i Vestvågøy.

Han er tømrer av profesjon fra Ballstad i Lofoten, og skryter av det lokale pokermiljøet.
– Jeg deltok nettopp i Poker-NM i Stokke, og var på Gardemoen i fjor. Jeg har aldri vært i Dublin, men håper å dra til neste år. Ellers er det et veldig godt pokermiljø på øya, og her treffes vi ofte for å spille og kose oss rundt filten. Gjennom disse pokerkveldene har jeg blitt kjent med mange hyggelige folk, og fått nye venner som deler den samme lidenskapen som meg, sier Vestvågøy-champion Christoffer Karlsen.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *