Ivar fikk revansjen i Hammerfest

,

Ivar Bruvoll Vamråk ble dratt ut i Kommunepoker-turneringen i Averøy tidligere i år. På andre forsøk tok han revansje i hjemkommunen, da onlinefillten ble rullet ut i Hammerfest. Der ære, prestisje og billett til fylkesfinalen lå i potten.

Ivar Bruvoll Vamråk er en profil mange har blitt kjent med gjennom sosiale medier eller rundt pokerfilten i Dublin. En livlig type som stort sett alltid er i slående godt humør. Pokerspillet er han veldig glad i, og da passet det meget godt med en tittel i hjemkommunen Hammerfest. Det måtte jobbes for.

– Det ble en spennende turnering der jeg måtte ta fram endel gammel rutine. Jeg dobla vel først på 4. eller 5. hånda med AA mot en som var klar for gambling tidlig med QQ, Etter det var det bare å spille aggressivt, men jeg tapte to store all ins med JJ mot KK, så jeg måtte ned i grøten og jobbe meg opp igjen. Det var en som dunka ut nesten alle spillerne på kort tid, så han var monster-chippie når vi var 6 igjen. Heldigvis satt han til høyre for meg, så jeg fikk tatt han litt etter litt. Jeg slo vel han ut på 3.plass, HU-matchen tok vel 10 minutter. Jeg tok tidlig kommandoen der, så jeg dobla opp motstanderen en gang, men hadde fremdeles endel mer. Avgjørelsen kom der jeg satt på A8 og motspiller var klar til å gamble med A6. A8 sto så da satt jeg der som vinner da, forteller Ivar Bruvoll Vamråk.

Han er Kommunepokerambassadør for Hammerfest, og tok friske grep for å samle flest mulig til kamp om den historiske tittelen i Finnmarks-kommunen.
– Jeg har jobbet litt med å få folk med på denne turneringen, og jeg fikk med meg nabo og Coolbet-ambasadør Stian Pedersen. Jeg tok med pokerbord til en fjelltopp i Hammerfest og lagde en liten video om turneringen, så jeg er litt skuffet over at det ikke ble flere folk med i Hammerfest. Dog var det bedre enn mange andre mye større kommuner, så kan vel ikke klage da sånn sett, sier Bruvoll Vamråk videre.

Som altså var ute etter samme tittel og Averøy på Nordmøre. Uten hell.

– Jeg var ambassadør for Averøy også. Der fikk vi flere spillere enn Molde blant annet, og jeg ble nummer 3 der etter noen stygge utdragninger på slutten. Det varmet med en seier i Hammerfest da, sier Hammerfest-mesteren videre.

Som har veldig lyst på den Tallinn-billetten og pakka Coolbet har lagt i potten til vinneren av fylkesfinalen søndag.

– Jeg har veldig lyst på tur til Tallinn, så fokuset blir stort på søndag når det skal spilles om turen. Jeg har vært mye i Tallinn tidligere, og har et par finalebord der nede opp igjennom åra også. Der er også fokuset mye på å spise, drikke og ha det gøy, forteller Bruvoll Vamråk.

Som har vært fast inventar i Dublin under poker-NM. Det har dog blitt mindre pokerspilling de siste årene.

– Jeg spiller ikke så mye poker som jeg kunne ønske meg, da det er litt tungvint å komme seg til plasser å spille. Da det ikke er så mye spennende lokalt her i Finnmark.
Online har jeg og spilt fryktelig lite de siste 10 årene, men før det var det jo Klondike noen år før folk lærte seg spillet. Jeg har spilt alle poker-NM i Dublin, og har ett finalebord i Main event som beste resultat der. Jeg elsker den uka borte på den grønne holmen siste uka før påske. Helt klart et av årets store høydepunkt. I sommer var jeg to uker i Las Vegas, men vant ikke en flip. Det var en trist tur pokermessig dessverre, runder Hammerfest-mester Ivar Bruvoll Vamråk.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *