Toppet Kommunepoker-tittel i Kautokeino med Rosenborg-seier

,

Johan Thomas Hætta gjør mer enn å jakte på Finnmarksvidda.

Hætta var last man standing, da Kommunepoker rullet ut onlinefilten i Kautokeino for å kåre Finnmarkskommunens beste pokerspiller. I potten lå tittel, heder, ære og billett til fylkesfinalen 30. september.

– Vi var ikke så mange deltakere, så det ble en vanlig Sit&go- runde. Spillet var over i løpet av en time. Vinnerhånda mi var 9-10 off, der jeg gikk all inn preflop. Det sto hele veien til tittel, sier Hætta.

Som til daglig jobber ved Samisk Høgskole, og fritida brukes i store trekk til jakt og fiske. Eller poker.

– Jeg har spilt litt kort, både live og online. NM har jeg enda ikke deltatt i, forteller Hætta.

Som har et favorittlag i solid reiseavstand fra kommunen som grenser til blant annet Finland. Det laget toppet en kveld med fersk tittel i beltet.

– Kommunepoker-mesterskap er et kult konsept! Men det betyr ikke noe spesielt å ha vunnet den. Det at RBK vant mot VIF i cupen var hakket viktigere. Når det er sagt, så tar jeg gjerne en tur til Tallinn for å spille Norgesfinalen. Det begynner å bli noen år siden sist jeg var der, avslutter Kautokeino-champion Johan Thomas Hætta.

.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *