Kommunepoker 2019: Early birds får oddsbonus

Arrangøren Coolbet deler ut oddsbonus til de som registrerer seg senest søndag klokka 12 for den Kommunepoker-turneringen de skal spille i Buskerud.

Spillselskapet Coolbet har en early bird-bonus til alle de som registerer seg før søndag klokka 12 i sin Kommunepoker-turnering i Buskerud. Alle som registrerer seg tidlig får lagt til en oddsbonus på 100 kroner  før turneringen starter.
– Vi oppfordrer spillere til å registrere seg tidlig for den turnering de ønsker å spille. Dette skaper mindre tidspress i det klokka nærmer seg 20.00 søndag kveld. Samtidig vet man at det bare er å logge seg på Coolbets pokerklient for å spille om Kommune-tittelen. Vi håper en oddsbonus kan motivere litt ekstra til en tidlig registrering, sier poker- og eventmanager Merethe Krohn i Coolbet.

Les mer: Et godt tips før Kommunepoker starter

Oddsbonus

Sesong 2 av Kommunepoker setter nye rekorder hver eneste uke, og går mot en forbedring av fjorårets Norgesrekord som den største pokerturneringen i landet.

I det kommunepoker har rundet 177 av totalt 422 kommuner har 739 flere deltakere enn under sesong 1 spilt om Kommunemester-tittelen.

Det gir en total på 2 068 spillere så langt i sesong 2. Der Kommunepoker har slått Norgesrekorden fra sesong 1 på 2 063 spillere. Et foreløpig estimat forteller at årets sesong vil sette ny rekord med godt over 3 000 spillere.

Søndag er det siste del av Buskerud som står for tur. Fylket som så Mari Thorrud Skolem bli fylkesmester i fjor. Etter å ha blitt kronet som poker-dronning i Kongsberg. Til slutt vant Norgesfinalens eneste kvinnelige deltaker tittelen og Norges største pokerturnering Kommunepoker.

Les mer: Kommunepoker-ambassadører kan vinne 5000 kroner 

Buskerud-folket har allerede toppet sesong 1 av Kommunepoker. Da trakk moderate 65 spillere mot onlinefilten i spill om Kommunemestertittelen i 10 av de totalt 21 kommunene i fylket. Før de 11 siste kommunene søndag, har allerede 84 spillere kjempet om de 6 titlene som var i spill søndag 12.mai.

Her er det stor verdi!

Du spiller faktisk gratis Kommunepoker om du registerer deg før klokka 12. Da er alt netto!

Innkjøp er 10 euro.

De 11 siste av de 21 kommunene i Buskerud har kommunemester-tittelen i spill søndag klokka 20.

Søndag skal det kåres kommunemesterne i disse 11 kommunene:

Kongsberg, Krødsherad, Lier, Modum, Nedre Eiker, Nore og Uvdal, Øvre Eiker, Ringerike, Rollag, Røyken og Sigdal

Les mer: Er dere klare Buskerud? 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *