Venter seg stor konkurranse om kommunemester-tittel

Regjerende Stjørdal-kommunemester Christian Brekke venter seg hard kamp i kveld klokken 20 når tittelen fra sesong 2 skal forsvares. 

For lave 10 euro kan du i kveld spille Norges største pokerturnering i Stjørdal, Midtre Gauldal, Osen og Indre Fosen. En eksklusiv tittel ligger i potten, og samtidig åpnes veien inn til fylkesfinalen for kommunemesteren.

I Stjørdal er Christian Brekke regjerende mester. 33-åringen har ingen planer om å abdisere fra pokertronen, men ser for seg et lengre run i fylkesfinalen under sesong 3 enn foregående utgave av Kommunepoker.

-Jeg røyk ut ganske tidlig av fylkesfinalen. Kommunepokerkonseptet er noe jeg synes er genialt. Her får du møte både ferske og godt etablerte pokerspillere. Denne sesongen skal både kommune- og fylkesfinalen bli avsluttet av meg. Dette gleder jeg meg til, sier regjerende Kommunemester Christian Brekke.

Wild card-oversikten: Bakveien til Tallinn

Venter seg stor konkurranse

Kommunepoker ruller inn i Trøndelag denne uken, og fikk Norgesmesteren i Andreas Stamnestrø fra Hemne sist sesong. 28-åringen vant Norgesfinalen i Tallinn, og blir å finne i startfeltet denne sesongen også.

Der vil det også komme inn et seriøst spørsmål fra Stjørdal når fylkesfinalen kaller på en mester.

-Jeg gleder jeg meg veldig, men er litt usikker på hvem som blir tøffest å møte i Stjørdal. Jeg har et par kompiser som blir vanskelige å slå ut. Pokermiljøet i Stjørdal er veldig bra. Her er mange gode spillere, avslutter regjerende Kommunemester Christian Brekke.

Les mer: Kommunepoker ruller inn i Trøndelag

Onsdag 11. desember står den nye kommunen Nærøysund, Melhus og Meråker for tur.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *