Lasse (35) vant i Ullensaker

,

Lasse Sandvold ble kommunemester i Ullensaker søndag kveld.

I kamp med hele 27 andre pokerglade i kommunen, så gikk Lasse til topps.
– Turneringen var bra, gode treff når man trengte det og mest sjetonger nesten hele veien. Nesten ingen feil ble gjort, så alt i alt var dette bare moro, sier den rykende ferske kommunemesteren og legger til:
Kommunemester i en storkommune som Ullensaker så jeg vel på som en tøff oppgave med mange garvede og rutinerte spillere rundt bordet som jeg har litt kjennskap til fra før, så det føles jo helt konge å ta denne. Jeg bor i Nes så hadde vel ett større håp der hvor det var atskillig færre deltagere, men det endte med tap i heads up mot en god pokerkompis fra samme klubb.

– Fortell litt mer om kommunemesteren?
– Jeg er en 35 år gammel mann med samboer og to barn på 2 og 5 år, og jobber med passiv brannsikring på Oslo Lufthavn. Jeg er heldig med at jobben er i Ullensaker og at jeg da hadde en mulighet til i kommunepokeren. Jeg har ingen spesiell pokererfaring i større sammenhenger, spilte ett par satellitter i NM på Gardermoen og har spilt Eidsvoll-mesterskapet (ca 100 spillere) de tre årene dette har vært arrangert, endte på 5 plass i år så gjorde ting riktig der og. I mindre skala så har vi startet en liten klubb som kalles Fenstad Poker Team som samles oftere og oftere rundt filten, så har blitt spilt mye poker i år kontra tidligere år. Planen er å få spilt mye poker fremover, Nesmesteren er også fra samme team. Blir noe nettpoker, men tålmodigheten og moroa er best live, forteller Lasse Sandvold.

Nå venter fylkesfinale i kamp med et veldig erfarent felt fra Akershus, og Lasse har forhåpninger.
– Man må jo ha litt ambisjoner i forhold til finalen når man vinner i en stor kommune, så håpet er at det flyter like fint da og at det ender heads up med Nes-mesteren igjen, men at det denne gangen tipper min vei. Så takk til Coolbet for at det arrangeres sånne type turneringer, avslutter Lasse Sandvold.

Kommunepoker fortsetter i storkommuner som Bærum, Asker og Eidsvold i starten av denne uken. Om vi ikke er helt ute og kjøre, så er deltagerrekorden 43 fra Moss.
Kanskje noen av ukens kommuner kan slå den.

Full oversikt over turneringene finner dere her

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *