Mikkel (32) til topps i Bærum

,

Mikkel Hoff Jensen (32) har sikret seg tittelen som kommunemester i Bærum. Vi fikk en prat med en glad kommunevinner onsdag formiddag.

– Hvordan var turneringen? Ledet du hele veien eller noe trøbbel?
– Jeg var tidlig med i toppen etter at mitt 2er par traff godt på en 6-6-2 flopp. Deretter var jeg ganske kortdød, men hang med til det ble finalebord uten de store hendene. På finalebordet tapte jeg en coinflip og ble short, men klarte å doble meg opp igjen. Etterhvert som blindene ble høye klarte jeg å sette press på de andre uten å få syn, og til slutt hadde jeg en solid ledelse da vi var 3-4 spillere igjen, forteller kommunemesteren.

– Hva tenker du om et slikt konsept?
– Det var gøy å spille om noe, tittelen som kommunemester gjorde at det bare var å gå allin for seier. Kommer til å spille de andre kommunemesterskapene jeg er kvalifisert for, selv om jeg ikke kan bli kommunemester der nå, svarer Mikkel Hoff Jensen.

– Hvordan føles det å være kommunemester?
– Det føles kult å være regjerende kommunemester, håper det kommer flere mesterskap i fremtiden slik at jeg kan forsøke å forsvare tittelen, svarer Mikkel (her kan vi bekrefte det dette blir et årlig konsept, red. Anm.)

– Hvem er kommunemesteren? Pokererfaring, forhold til Bærum osv?
– Jeg er 32 år gammel, født i Bærum, men er oppvokst i Asker. Bor i Oslo for tiden, og jobber i bank der. Poker har jeg spilt regelmessig siden 2005, da jeg fikk låne bøkene til Dan Harrington av en god venn og ble bitt av pokerbasillen. Etter at jeg flyttet til Oslo for 2-3 år siden har jeg spilt mye mer live. Vi er en gjeng på 10-15 engasjerte pokerspillere som har dannet kompislaget ‘Fisk & Tilt’. Sammen spiller vi et par ganger i måneden og pusher hverandre til å bli bedre spillere over tid. Noen vil kanskje kjenne igjen Patrick Romero fra pokerlaget vårt som kom seg helt til finalebordet i NM i Dublin nå i 2018. Vi satser på å hevde oss i de neste Norgesmesterskapene, forteller Mikkel og legger til.
Selv har jeg deltatt i to main events i NM. På Gardermoen i fjor ble det med dag 2, mens i Dublin i mars kom jeg meg i pengene på en 124. plass. Hadde æren av å sitte ved siden av selveste Thor Hansen i boblespillet (se bildet).

– Hva tenker du om Fylkesfinalen og sjansene der?
– Jeg håper å henge med til det drar seg til, og komme meg til et finalebord. Om jeg kommer meg så langt føler jeg at jeg har en OK sjanse til å klare det. Får spille min beste poker og se hvor det tar meg, svarer mesteren fra Bærum.

– Noe annet vi burde vite om deg/turneringen i går?
– Jeg håper alle som leser dette prøver seg i sin kommune, det var gøy å spille om en kommunetittel og billett til Fylkesfinalen. Håper at ‘Fisk & Tilt’ får flere kommunevinnere i sine respektive kommuner, avslutter Mikkel Hoff Jensen.

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *