Michael er beste pokerspiller i Sandefjord

,

Michael Bashir tok ut store deler av feltet på egenhånd da kommunemesterskapet kom til Sandefjord.

Bashir har vanligvis en rolig spillestill, men torsdag gikk det hardt for seg ved online-filten når Sandefjord-mesteren i poker skulle kåres. Om ikke tobarnsfaren hadde de beste kortene, lykkes han med å kamme hjem potten ved å bløffe.

– Turneringa begynner veldig greit for min del, da jeg dobler opp første hånda i turneringen. Jeg treffer en billig straight på river. Motstander har da tripset, og jeg bestemmer meg for å spille rolig og se an motstanderne. Deretter plukker jeg opp noen bra hender, og treffer veldig godt. Et eksempel på det er at jeg raiser opp med QQ fra start av, og får en call rundt bordet. Floppen kommer med Q48. Jeg byr ut direkte og får call. 4 komme på turn. Jeg checker og motstander better. Dermed havner jeg all in. Motstander har da AA, forteller Bashir etter en kveld med god flyt i spillingen.

God verdi
Han spiller mest klubb-poker de kveldene det byr seg en sjanse etter leggetid for familiens to mindre barn. Tidligere ble det også online-poker, men familielivet gjorde en ende på det.

Coolbets konsept med kommunepoker synes Bashir har mye for seg.
– Jeg synes det er et bra tiltak med kommunepoker, og det ser ut som det er et veldig bra oppsett i forhold til fylkesfinale og norgesfinale i Tallin. Rett og slett kjempeverdi for de som hiver seg med, sier Bashir.

Bashir har vært med under NM i Dublin to ganger tidligere uten den store suksessen i main. Det har dog gått bedre i side-events under Dublin-ukaen. Nå ser den utflyttede Sandefjord-mannen fremover mot neste sjanse til å kvalifisere seg til Norgesfinalen.

– Fylkesfinalen mot de andre fra Vestfold seg jeg veldig fram til, sier Bashir.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *