Cathrine ble Larvik-mester i poker

,

Cathrine Lea Snildal tok ut en av sine beste venninner heads up i kampen om kommunemester-tittelen i Larvik.

Tirsdagens kamp om den prestisjetunge tittelen var en berg og dalbane-reise for tobarnsmoren, som etter hvert har blitt en erfaren pokerspiller.

– Tror jeg var nede i 670 chips en gang. Jeg har spilt en del på Coolbet i det siste og det har ikke gått min vei. Derfor var jeg kanskje litt «småsur» og spilte ganske hardt. Så fikk jeg noen gode hender som også traff i flopp i headsup, da var det bare å hente sjetongene til motspillerene.  Jeg viste heldigvis ikke at jeg satt headsup med en god pokervenninne, da tror jeg ikke jeg hadde turt å bette så hardt, sier en lattermild Cathrine Lea Snildal .

Spiller mye kort
Cathrine er gift og har to barn, og ektemann er også en ivrig pokerspiller. Paret skal blant annet til Tallin i mai og prøve seg der, og Snildal håper å klatre hele veien til Norgesfinalen i samme by i oktober.

Jeg håper jeg går videre fra fylkesfinalen, og dette konseptet med kommunemesterskap, fylkesfinale og finale i Tallin, synes jeg er supert. Dette mobiliserer og gjett om jeg skal skryte av og ramme inn diplomen, sier Larviks-mesteren videre.

Til daglig jobber hun som foreleser for Folkeuniversitetet og Oslo Metropolitan University. Der er hun også faglig leder for studiet veiledning/coaching og relasjonsledelse. På fritida er Snildal en ivrig elgjeger i skogene i Telemark. Eller så jager hun gode kort på den lokale pokerklubben.

– Jeg har spilt main, turbo og deepstack under NM på Gardermoen siste to år. Ellers lærer jeg mye og stortrives på den lokale klubben Lykkeboden hvor jeg stort sett spiller to dager i uka, avslutter årets kommunemester i Larvik.

Onsdag skal kommunemesteren kåres i Tønsberg.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *