Lars Petter mester i Tønsberg

,

Det var hard kamp om den attraktive poker-tittelen, om å være best i sommerbyen Tønsberg. Mesteren måtte jobbe for det, men til slutt var det Lars Petter Sommer som vant kommunemesterskapet i Tønsberg

–Turneringen startet litt dårlig for min del. Jeg tapte en stor pott tidlig. Kom meg tilbake på startstack fort, og plukka opp QQ mot raise fra under the gun-posisjon(UTG). Jeg caller bare inn å flopper Q84 rainbow. UTG viser interessepost, så jeg caller C-bettet og regner med å få han helt inn på turn hvis han har topp topp (eventuelt KK, AA). Han viser AQ etter all in på turn, så fikk en fin dobbling der. Etter det var det litt opp og ned før finalebordet, forteller den erfarne pokerspilleren som til daglig har sport og poker som både jobb og hobby.

Fotball og poker
Jeg jobber til daglig på Plan B Sportsbar i Tønsberg. Dagene mine består derfor av mye fotball og poker. Vi arrangerer jevnlig freeroll poker hos oss, og planlegger i disse dager en rangering-serie mot NM på Brunstad i august. Legg oss gjerne til på Facebook og følg med på nye arrangementer. Alle kan delta og det er gratis, sier Sommer som til slutt havnet all in torsdag om kommunemesterskapstittelen.

–Etter at JJ hadde stått mot AQ, går jeg all inn headsup mot Jarl Gaute Brattli med 1/3 chiplead. Jarl er ikke akkurat den spilleren jeg ville møte heads up, men etter en tøff fight får vi det på. 88 mot KK og jeg flopper settet. Litt heldig der, men det er jo en del av gamet, forteller kommunemesteren i Tønsberg.

Han har spilt og spiller mye poker, og synes Coolbets satsing på kommunemesterpoker er en god tanke.

Godt tiltak
-Jeg har selv spilt poker i 3 år og er aktiv både live og online. Jeg har 2 casher fra NM main event, der jeg ble nummer 44 og nummer 160, og en cash i turboen i 2017, der jeg ble nr 29. Jeg synes kommunemesterskap i poker er et bra tiltak for pokeren ,og fin mulighet for de som kanskje ikke får tid til å spille så mye, sier Sommer som er klar for fylkesfinale og forhåpentligvis Norgesfinalen i Tallinn.

–Jeg er selvfølgelig godt fornøyd med kveldens turnering, og ser fram til de videre rundene. Jeg håper å komme meg til Tallin i november, avslutter kommunemesteren i Tønsberg.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *