Camilla kommunemester i Færder

,

Camilla Hornseth-Sortevik vant tittelen og plass i fylkesfinale med drømmehånda AA heads up.

29-åringen er født i Tønsberg og jobber på Nøtterøy. Både sportsinteressen og eventyrlysten er stor for den positive jenta som ikke spiller like mye poker nå som tidligere. Det stoppet henne ikke fra å ta hjem kommunemestertittelen i Færder.

Turneringen startet tregt for min del, og jeg tok nok noen dårlige valg i starten. Etter førstemann var slått ut, måtte taktikken endres litt. Spillet endret seg til min fordel når jeg begynte med aggressivt spill. Har ikke følt så mye på det å være kommunemester enda, men som det konkurransemennesket jeg er, så smaker det selvfølgelig godt med seier, sier Camilla Hornseth Sortevik.

Hun har aldri spilt Norgesmesterskapet, men vurderer sterkt å melde seg på når mesterskapet svinger inn i nabolaget til sommeren.

– Jeg spiller ikke så mye poker nå lenger, men spilte en del online for noen år tilbake, samt hjemmelag. Jeg vurderer sterkt å stille i NM på Oslofjord Convention Center i august. Det blir hjemmebane for meg, da Stokke har vært mitt hjemsted omtrent hele livet, forteller Færder-mesteren.

Det kan bli mer poker-moro senere i høst også. Om 29-åringen vinner fylkesfinalen venter finalebordet i Tallinn.
– Lokale konsepter som dette Coolbet har dratt i gang syns jeg er helt topp. Fylkesfinale blir bra. Finaler er alltid spennende. Finaleplass i Tallinn hadde så klart vært noe, men jeg må nok ligge i hardtrening for å komme meg helt dit, smiler Camilla Hornseth Sortevik.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *