Kristian (30) til topps i Molde

,

Kristian Voldsund ble første kommunemester i Møre og Romsdal, da kommunemesterskapet kom til Molde søndag kveld.

30- åringen bor til daglig i Kristiansund med samboer og to små barn, men er fra Skjelvika utenfor Molde. Det ble late entry på Voldsund grunnet leggetid av barna i heimen. Etter ei turnering med både flyt og motflyt sto Voldsund igjen som vinner.
– Jeg doblet meg tidlig, og fikk en fin stack å spille på. Jeg spilte bra poker generelt hele veien, og var chippie før finalebordet. Der callet jeg snolaf sin squeese, og ble da satt litt tilbake etter flere all inn situasjoner en periode. Jeg spilte meg bra opp igjen, og dro i land seieren med hånda AJ med All inn imot meg pre, forteller Molde-mester Voldsund.

Håp om mesterskapsfinaler
Småbarnspappaen har foreløpig ikke fått tatt turen til Dublin eller Gardermoen for å spille NM. Voldsund håper det blir mesterskapsdebut snart.
– Jeg har absolutt spilt min del poker, men grunnet små barn og familie har det aldri blitt tid til å reise på NM. Nå er det luftet på hjemmebane, så får vi se hva sjefen sier, smiler Voldsund.

Herlig konsept

Nå skal han spille fylkesfinale, og kan via Coolbets nyvinning kommunepoker få seg et Norgesmesterskap i Tallinn.

– Helt herlig følelse å være kommunemester, og nå blir det veldig kjekt å spille fylkesfinanale. Forhåpentligvis mot en del kjentfolk, for det er mange i kommunene rundt forbi som spiller poker på fritiden. Dette er et morsomt og bra konsept, som gjør det lettvint for kjentfolk å spille mot hverandre over internett, sier kommunemester i Molde, Kristian Voldsund.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *