Håkon overlegen Averøy-mester

,

Håkon Hamre levnet ingen tvil om hvem som skulle vinne kommunemesterskapet i Coolbets grunnleggers hjemkommune.

Studenten Håkon Hamre spiller nemlig ikke så ofte poker lenger. Da Coolbets kommunepokermesterskap kom til Averøy var han dog fast bestemt på å bli med. Det gikk meget bra fra start til slutt i det 22-mann store feltet.
– Denne turneringa var veldig morsom, der det var mange kjente og mye godt spill. Jeg hadde en del flaks på noen hender, men stort sett godt fornøyd med hvordan jeg spilte. Det er stas å være kommunemester i Averøy.

Hamre har ikke spilt poker på en stund, da studier og deltidsjobb tar mye tid. Dog likte han konseptet med det samme det var klart at Averøy sto for tur.

– Jeg liker konseptet og håper det blir mer av det samme i frem-tiden. Det er ekstra kult at det er Coolbet med averøyingen Jan Svendsen som arrangerer. Om fylkesfinalen tenker jeg at det finnes mange som er mye mer kompetent enn meg på poker og at det blir tøft, men og veldig gøy. Jeg vil gjøre mitt aller beste og representere Averøya så godt det går, sier årets kommunemester Håkon Hamre i Averøy.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *