Rune ble kommunemester i Sunndal

,

Rune Polden er nyfrelst i pokerfaget. Snaue året etter han ble bitt av basillen, ble 24-åringen kronet til kommunemester i Sunndal.

Polden har spilt poker i underkant av et år, og spiller turneringer i den lokale klubben så ofte tida strekker til ved siden av kjemiprosess-studiene og jobben som prosessoperatør. I tillegg spiller 24-åringen online-turneringer, og dermed var veien kort til Coolbets kommunemesterskap for Sunndal.

– Jeg hadde egentlig fin flyt hele veien, der jeg spilte aggressivt og fikk tidlig en ganske stor stack. Jeg måtte bytte over til mobil like før finalebordet som ble spilt inn mot jobbavløsning, og kjente på tidspresset mot slutten. Der vant jeg etter hvert en stor hånd mot chippie, og da var det vel egentlig over ettersom jeg satt med over 5x stack mot gjenværende spillere. Blinds hadde gått opp betraktelig på dette tidspunktet, og jeg kunne egentlig bare cruise i mål ved å presse på og spille stack, forteller årets Sunndal-mester.

Fylkesfinale neste
Vinnerhånda var den noe utradisjonelle J6o, men en tittel smaker alltid godt for en pokerspiller.

– Det er en god følelse, for det er selvsagt alltid morsomt å vinne. Dette konseptet er kjempebra. Det er spennende progresjon og med en så overkommelig buy-in kan jo de fleste henge seg på om så bare for moro skyld. Om det baller seg på og vokser seg stort er jo dette et kjempekonsept, sier Polden.

Som nå skal legge seg i hardtrening før fylkesfinalen

– Det blir helt klart en utfordring, men jeg gleder meg til å se hvordan det går. Får prøve å bli bedre i mellomtiden og spille så godt jeg kan. I første omgang gjelder vel fylkesfinalen, men om gullfisken klarer å sprette ut av bollen hadde det jo vært kult med finale i Tallinn, avslutter kommunemesteren i Sunndal, Rune Polden.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *