Mamma Mørland vant i Arendal

,

Bente Mørland vant tittel, heder, ære og billett til fylkesfinalen da kommune-mesterskapet i poker kom til Arendal.

Det var en ekstra-strong lørdag for familien Mørland, for sønn Thomas stakk nemlig av med samme tittel i Grimstad (Se egen sak)

Mamma Bente Mørland vant altså i Arendal, og det er ingen debutant vi har med å gjøre.

-Jeg spiller en del poker på klubbene. Det blir mest live, og har vært alle gangene i Dublin. Det er årets høydepunkt. Der har jeg en 4. plass i Ladys i 2013 blant annet , så vant jeg online-NM for ladys i 2014. Ellers har jeg vunnet en del ranking/finalebord på klubben, der det beste året da jeg fra november 2014 til november 2015 vant 2 turer til Malta, 1 til Dublin og en tur til Las Vegas, forteller Arendal-mester Bente Mørland.

Kommunepoker er et spennende konsept, og flyt fikk hun tidlig under det første kommunemesterskap noensinne i Arendal fredag.

-Det var en veldig grei tunering å spille. Jeg spilte veldig passivt i begynnelsen når blinds var små, så gikk jeg over til å spille aggressivt. Det blir fint å representere Arendal i fylkesmesterskapet, og ikke minst spennende å kjempe om en finaleplass til Tallinn, avslutter Arendal-mester Bente Mørland.

1 svar

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] kommer hele tiden. – Vi har jo samboerparet som møttes i heads-Up og i Aust-Agder, så vant moren en kommune – mens sønnen tok en annen. De møtes således i Fylkesfinalen. Det er det som er så herlig […]

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *