Sønn gjorde som mamma i Grimstad

,

Thomas Mørland ville ikke være noe dårligere enn mamma Bente i Arendal, og 37-åringen ble kommunemester i Grimstad lørdag kveld.

Som mamma Bente åpnet også sønn Thomas heller rolig under kommunemesterskapet.

-Jeg spilte veldig rolig veldig lenge. Jeg ble mer aktiv når blindsa steg, og da fikk jeg stjålet en del blinds uten motstand. Da ble stacken større veldig fort. På siste hånden så høyner motstanderen med 2-2 og jeg syner med J7 hjerter. Floppen kommer med to hjertere. Han byr og jeg pusher, (jeg har gjort dette noen ganger) så tror han ble lei og synet med 2-er paret sitt. Jeg treffer knekten på river og seieren var i boks, forteller Thomas Mørland.

Sønn er heller ingen novise ved pokerfilten, og han har holdt et lite øye med kommunemesterskapet til Coolbet en stund.

-Først og fremst er det veldig hyggelig å få tittelen. Jeg synes det er et veldig bra konsept, og jeg har fulgt litt med på hvem som har vunnet i de andre kommunene i landet. Det hadde vært veldig moro å reist tilbake til Tallin. Der har jeg tidligere vært å spilt poker. Jeg spiller en del poker, men var mer aktiv tidligere. Jeg har spilt flere NM, første gang i Gøteborg, så innom Riga, Nottingham og Dublin, forteller Grimstad-mester Thomas Mørland.

Thomas er 37 år fra Arendal, men bor og jobber i Grimstad. Han har spilt poker siden 2005.

1 svar

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] har jo samboerparet som møttes i heads-Up og i Aust-Agder, så vant moren en kommune – mens sønnen tok en annen. De møtes således i Fylkesfinalen. Det er det som er så herlig med poker-Norge. Det er mange […]

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *