Robin mester i Levanger

,

Robin Eggen Fanum sysler til daglig med F16-fly i jobbsammenheng. Mandag ble 22-åringen mester da kommunepoker kom til Levanger

Fanum er født og oppvokst i Levanger, og jobber til daglig på Ørland lufthavn. Poker er en av fritidsinteressene, og Levanger-gutten håper å debutere i sitt første Norgesmesterskap om ikke så lenge. På veien dit ble han kommunemester i Levanger mandag. I et lite men kvalitetsfullt felt, sto Fanum igjen med alle chips da kruttrøyken hadde lagt seg.

– Til å begynne med så lå alle ganske jevnt rundt +/- 600, men etter en halvtime gikk det egentlig ganske dårlig for meg. Mye uflaks og dårlige vurderinger. Jeg tror jeg var helt nede på 1400 chips. Så jeg hadde ikke mye annet valg enn å vente på en monsterhand som jeg aldri fikk. Jeg så muligheten da jeg fikk pocket 5 i late posision hvor en hadde trippelraiset før meg. Jeg tenkte egentlig alt eller ingenting. Jeg pushet og han ble med. Han hadde uheldigvis pocket 7, men jeg floppet set. Dermed var jeg tilbake i gamet. Etter det gikk det bare oppover. Vinnerhånda ble 86 i spar, floppet 2 spar og fikk en spar på river hvor motstander heldigvis pushet. Dermed flush og en deilig turneringsseier, forteller Levanger-mester Robin E. Fanum.

En tittel gjør seg alltid, og det morsomste i kommunepoker er å spille mot kjentfolk.
– Det er klart at en tittel hadde vært enda mer artig om det hadde vært rundt 100 spillere med i turneringen. Da hadde det vært en stor bragd for meg, men konseptet vokser seg nok større etter hvert. Et lokalt pokerkonsept online er genialt, selv om jeg ikke vet hvem jeg spilte mot grunnet brukernavn. Det er uansett gøy å tenke på at man kanskje kjenner noen av de. Lokalheltene kan møtes og kjempe om tittel. Morsomt, sier Fanum videre.

Som nå skal spille fylkesfinale mot de andre kommunevinnerne i Trøndelag. Vinneren der skal til NM-finalen i Tallin og møte de andre fylkesmesterne i Norge.
– Jeg gleder meg til å spille fylkesfinale. Det å kunne spille om finale i Tallinn blir rått. Dette blir nok en tøff konkurranse med mange gode spillere. Vi får se hvordan det går, og jeg kommer til å spille mye før det. Jeg spiller en god del poker, mest online, men selv liker jeg best å spille live. Føler jeg tar det mer seriøst da, avslutter Levanger-mester Robin Eggen Fanum.

I kveld kommer kommunemesterskapet i poker til Grong, Steinkjer og Høylandet.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *