Alexander best i Steinkjer

,

En familiemann og nybliven trebarnspappa henta hjem tittel, heder og ære, da kommunemesterskapet i poker kom til Steinkjer.

Feltet i kommunen i gamle Nord-Trøndelag var ikke det største under den første utgaven av Coolbets nyskapning Kommunepoker. Det gjelder uansett å vinne, for å ta seg videre til fylkesfinalen. I tillegg ble vinneren historisk som den første kommunemesteren i poker i Steinkjer noensinne.

Alexander Kongsmo gjorde kort prosess med resten av bordet etter rundt en times spill.

-Jeg mista litt chips  de første rundene, men fikk etter hvert bygd meg opp igjen. Da vi var to spillere igjen hadde jeg et klart overtak, men etter at jeg ble med på et par all-inn var vi omtrent like store. Der i fra å ut gikk det egentlig bare en vei. Alltid deilig å vinne, og nå blir det spennende å spille fylkesfinalen. Kanskje jeg også kan kjempe om en finaleplass i Tallinn. Det hadde vært enormt artig, sier Steinkjer-mester Kongsmo

Han er akkurat blitt far for tredje gang, og familien er bosatt i Levanger. Han jobber i Steinkjer, og spiller poker kun på amatørnivå. Morsomt er det, og det samme synes Kongsmo om både konseptet og veien videre i kommunepoker.

-Coolbets kommunepoker er et kult konsept som jeg tror kan bli større etter hvert. Det er kult å spille online, og jeg ser virkelig fram til fylkesfinalen. Alle ønsker vel å spille den finalen i Tallin, og jeg skal virkelig gi alt for å ta meg dit. Jeg spilte en del poker for noen år tilbake. Både live og online, men det har blitt mindre de siste årene. Jeg synes det er veldig gøy å spille poker live, men det blir dessverre alt for sjelden tida til det, avslutter årets kommunemester i Steinkjer Alexander Kongsmo.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *