Lise beste pokerspiller i Vikna

,

Lise Høyforslett tok hjem tittel og billett til fylkesfinalen, da kommunemesterskapet kom til Vikna.

Hun har spilt poker i 7 år, har vært med i NM på Gardermoen i to av dem, og ble treer under ladies event i Dublin tidligere i år. Lise Høyforslett har poker som sitt fristed, og spiller helst live poker. Under online-mesterskapet i Coolbets nyvinning kommunepoker gikk det likevel svært så bra for dama med aliaset MissZalo. Hun var aldri truet i Vikna-mesterskapet, der Høyforslett satt som chippie i store deler av kommunemesterskapet.

Mye kjentfolk
-Deilig å være kommunemester i poker, og det er artig at Coolbet arrangerer kommunepoker. Jeg håper dette tar enda mer av med flere deltakere. I kveld møtte jeg stort sett kjente spillere, der det gikk litt i berg og dalbane en stund, men jeg fikk gode kort på de rette tidspunktene. Tilslutt fikk jeg alt på med 9ere preflopp, og det sto seg som vinnerhånd, forteller Vikna-mesteren.

Høyforslett er erfaren ved pokerfilten, og hun nyter spillets mange sider
-Vi har en liten lokal pokerklubb som spiller turneringspoker hver torsdag. Jeg elsker spillet og dets finurligheter, utfordringer, det gode inkluderende miljøet. Derfor stikker jeg gjerne innom klubber rundt om i landet, når det passer, og føler meg alltid velkommen, over alt. Et helt unikt miljø, pokermiljøet. Jeg spiller helst turneringer live, men slenger meg med en og annen online også. Vi, min mann og jeg, har deltatt i NM i Dublin i 4år. I 2013 ble jeg nummer 47 I Main event, last woman standing, det er jeg veldig stolt av. Nå gleder jeg meg til fylkesfinalen og satser på Tallinn i oktober, sier Lise Høyforslett.

I kveld kommer kommunemesterskapet i poker til kommunene Nærrøy, Inderøy og Malvik.

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *