Olav tok revansje i nabokommunen

,

Olav André N. Fausa tapte heads up på finalebordet i hjemkommunen Vikna, men revansjerte seg grovt da kommunepoker-cirkuset svinget innom nabokommunen Nærøy.

27-åringen jobber i Nærøy, men bor til daglig i Vikna. Der måtte han se seg slått av Lise Høyforslett. Den neste sjansen kom dagen etter, og da slo Fausa til. Tross en mindre bra start.

– Turneringen var som en berg og dalbane for min del. Jeg tok en del dårlige calls som fikk meg short, men var aggressiv og fikk doblet meg flere ganger. Heads-up gikk det veldig bra, og jeg vant til slutt med pocket 5, forteller Nærøy-mester Olav Andrè Fausa.

Lavterskel-tilbudet kommunepoker har han stor tro på, og Nærøy-mesteren ser fram mot mer pokerspilling både online og live. For 27-åringen er det fritidssyssel på linje med å spille fotball i den lokale 4. divisjonen. Begge deler er artig.

– Jeg håper og tror slike konsept får flere interessert i poker. Selv så gleder jeg meg til fylkesfinalen, men det er langt fram til Tallin. Jeg har dog en god følelse. Jeg spiller i den lokale pokerklubben en gang i uka, og får tid til litt online-spilling ved siden av. Foreløpig ha jeg ikke spilt NM, men planen er å få det til neste år, avslutter Nærøy-mester i poker Olav Andrè Fausa.

Fredag 1. juni kommer kommunepoker til Tydal og Selby.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *