Jørgen beste pokerspiller i Ørsta

,

Jørgen Winjevoll stakk av med heder, ære og billett til fylkesfinalen da kommunemesterskapet kom til Ørsta.

Bygda på Sunnmøre som er kommunen som huser rundt 10 000 innbyggere, endte opp med et internt oppgjør i fotballmiljøet, da den historisk første vinneren av kommunepoker skulle kåres. Til slutt var det Jørgen Winjevoll A6 som tok alt.

-Jeg fikk bygd opp en bra stack tidlig, og la press på resten som big-stack. Terje Rebbestad gav meg tøff konkurranse heads up, men heldigvis klarte jeg å ro det hele i land. Det er en god og kjekk følelse å være kommunemester. Nå kan jeg skryte av å være Ørstas beste pokerspiller, smiler Jørgen Winjevoll.

Winjevoll liker best å spille poker live, men er fratid til annen også å finne på online-filten. Senere i år håper han å finne tid til å komme seg av gårde på sitt første Norgesmesterskap.

Winjevoll er fra Ørsta, i likskap med årets kommunemester i Volda. Nabobygda og kommunen som bare er noen minutter i bil unna. Rivaliseringen mellom de to bygdene har vært stor i alle år. Faktisk har iherdige og optimistiske sjeler jobbet for å slå sammen de to kommunene i 30 år, før kommunalminister Jan Tore Sanner spleiset de to kommunene i regjeringens sentraliseringsprosjekt.

Winjevoll ser fram mot fylkesfinalen. Målsetning: Bli bedre enn Volda-mesteren.

-Kommunepoker er et spennende pokerkonsept, og jeg tror nok det fører til mer rekruttering. Jeg gleder meg til å få testet meg mot de beste i fylkesfinalen, og kanskje også i Tallin. Målet er å komme lengre enn Volda-mester Arild Torgersen. Han er for øvrig også Ørsting. Det får være et lite stikk til alle pokerspillere fra Volda, sier Ørsta-mester Jørgen Winjevoll til slutt.

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *