Frank beste pokerspiller i Melhus

,

Frank Midtlyng var best da det telte som mest under kommunepokermesteskapet online i Melhus.

Midtlyng spiller mest live-poker på klubben på Støren i nabokommunen Midtre Gauldal. Der kommer kommunepoker- sirkuset i kveld. Online blir det mindre spilling, men kommunepokermesterskapet kammet like vell Midtlyng hjem.

– Et morsomt tiltak. Litt skuffende lav deltakelse, men uansett morsomt å vinne. Det blir artig å se hvordan det går i fylkesfinalen, sier Melhus-champion Frank Midtlyng.

Nabokommunen til Trondheim med knappe 16 000 innbyggere fikk tirsdag sin første kommunemester online i poker noen sinne. Dermed er Frank Midtlyng regjerende mester når sesong 2 av kommunepoker rulles ut i 2019.

Før det skal han spille fylkesfinalen. Vinneren der reiser til Tallin for å spille norgesfinale senere på høsten.
– Jeg har spilt NM i Dublin to ganger, og like mange NM på Gardermoen. De store resultatene har jeg foreløpig ikke å vise til. Det ble premie med en 15. eller 16. plass under SeniorEventen i Dublin nå i år, forteller Melhus-mester Frank Midtlyng.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *