Bjørn Omar best i Midtre Gauldal

,

Småbarnspappaen tok innersvingen på alle under kommunemesterskapet i Midtre Gauldal, etter en heftig sit out med bleieskifting og bading av sin hardtarbeidende lille sønn.

Den gifte 33-åringen er barneskolelærer til vanlig, og ble for ikke så mange månedene siden pappa for første gang. Det kan la seg kombinere med pokerspiling om man er litt fleksibel. Onsdag sto det til å hente hjem heder, ære, tittel og billett til fylkesfinalen.

– Turneringen var veldig opp og ned for min del. Jeg tapte en del småpotter i starten og mistet rundt halve stacken. Deretter fikk jeg inn et par fine potter, og lå litt over average. Da måtte jeg ta en sit out for å skifte og bade sønnen som hadde gjort skikkelig storarbeid, så jeg tapte ganske mye på det igjen. Jeg startet etter pause på godt under startstack. Fikk etter hvert inn et par doblinger, og satt med en fin stack fra vi var 4 spillere igjen. Deretter endte jeg heads up mot Kim Ulriksen, og traff godt med et par spots hvor vi endte all in. Doblet meg først opp med A10 mot hans KJ før siste hånda som avgjorde ble min favoritthånd Q10 suit mot hans 10J. En 10`er på bordet, resten blankt, og da var det i boks, forteller Midtre Gauldal-mester Bjørn Omar Løkken.

Han har spilt freeroll -NM i Oslo og var i Dublin i 2012. Det har også blitt noen NM events live. De store resultatene har det enda ikke blitt, men utrolig gøy har det vært. Pokerinteressen har vært stor siden 2007, og det smaker alltid godt å vinne i poker.

Det er alltid morsomt å vinne turneringer, særlig når man spiller mot stort sett kjente og venner. Derfor føles det selvsagt godt å ta ned denne, og jeg synes dette var et morsomt tiltak av Coolbet. Håper enda flere blir med på dette senere. Jeg startet å spille poker i 2007, og har spilt en del opp gjennom årene. Spiller lite nå, siden jeg nettopp har blitt far til en liten gutt og han styrer mye av tiden min. Jeg prøver likevel å lure meg til en turnering i ny og ne. Jeg har ikke spilt så mye live i det siste, men håper at jeg får tid til det igjen etterhvert. Poker for meg er i første rekke en sosial greie hvor jeg har det morsomt med kompiser, så er premiene i stor grad en bonus om man kommer seg dit. Synes poker er svært fascinerende og har med årene blitt opptatt av å utvikle spillet mitt og gjøre bevisste valg. Før var det kanskje litt mer på lykke å fromme når jeg spilte en hånd, mens nå bruker jeg en del tid på å gå igjennom hender sammen med kompiser og diskutere hva som var bra med spillet og hva man eventuelt kunne eller burde ha gjort annerledes, sier Løkken som selvsagt ser frem mot fylkesfinalen.

Jeg gleder meg til å spille mot de andre kommunemesterne. Pokermiljøet i Trøndelag er godt, så det vil nok bli et bra startfelt når alle disse samles. Med tanke på alle de gode spillerne vi har i Trøndelag, og landet ellers også, så vil det nok bli svært hardt å komme seg helt til Tallin-finalen, men har man dagen så kan jo alt skje. Jeg skal i alle fall prøve så godt jeg kan, sier Midtre Gauldal-mesteren.

Om det ikke går i poker, jobb eller bleieskifting – så handler det om nord-engelsk og trøndersk ball samt rock

Hvem er Bjørn?
Jeg er svært fotballinteressert og mye tid går med på å følge med favorittlagene Rosenborg og Newcastle. Bruker resten av fritiden på å henge på bensinstasjoner, høre på trønderrock og lese gamle DDE-sanger som dikt, avslutter Bjørn Omar Løkken.

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *