Kjell er beste pokerspiller i Rennebu

, ,

Kjell Hårstad tok hjem heder, tittel og billett til fylkesfinalen, da kommunepokermesterskapet kom til Rennebu fredag.

32-åringen spiller litt i den lokale pokerklubben når tida strekker til. Med samboer og to små barn er det harde prioriteringer i hverdagen. Tømreren synes også live-poker er artigere enn online, men Coolbets kommunepoker hadde Hårstad stor sans for.

– Jeg synes konseptet er artig, og så får jeg håpe at flere melder seg på til neste år. Jeg hadde ikke de store forhåpningene, og det har jeg vell egentlig ikke til fylkesfinalen heller. Dog blir det artig å teste seg mot de andre vinnerne fra fylket, sier årets Rennebu-mester i poker, Kjell Hårstad.

Noe Norgesmesterskap har han enda ikke fått spille, så Coolbets kommunepoker-konsept er en gylden sjanse slik sett. Rennebu-mesterskapet kammet han hjem med A2 pocket.

– Jeg kom inn i en god flytsone, der jeg var heldig med noen set ups. Da gikk det egentlig av seg selv, og til slutt sto jeg igjen som vinner etter en all inn situasjon med A2. Enormt artig, avrunder Rennebu-mester Kjell Hårstad.

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *