Mads er Oppdals beste pokerspiller

,

Mads Ørstad vant tittel, heder og tok seg til fylkesfinalen, da kommunepokermesteren skulle kåres i Oppdal.

21-åringen er student bosatt i Oppdal, og det blir 1-2 live-poker turneringer i uka. Online-poker er bonus om han får tida til det. Det gjorde han da Coolbets nyvinning kommunepoker ble spilt i trønderlagskommunen.

– Turneringa var rolig hele veien for min sin del, der jeg ikke hadde noen veldig store svigninger med stacken min. Jeg fikk noen gode hender der jeg var så heldig å få godt betalt. Til slutt vinner jeg turneringa med pocket 4. Det er gøy å være kommunemester i poker, men håper på mer påmeldte neste år, sier Ørstad.

Han spilte NM på Gardermoen i fjor, og ser nå fram mot fylkesfinalen. Der ligger det en Tallin-finalen i potten.

– Jeg syns dette konseptet er veldig kult, og det er moro å spille mot de du kjenner online også.  Jeg har ikke noen store forventinger i fylkesfinalen, men det blir artig å prøve seg mot de andre kommunemesterne i fylket, sier Oppdal-mester Mads Ørstad

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *